Nέα ζωή για τη Χρυσάνθη Ντάφλα

04.08.2011
Στα 30 της μόλις χρόνια, η Χρυσάνθη Ντάφλα έχει ήδη ζήσει μια ζωή γεμάτη και τώρα είναι πανέτοιμη για μια δεύτερη. Το top model μιλά στο Radar! για την πορεία της στον χώρο της μόδας, τον γάμο της και τις σπουδές της στα οικονομικά. Ο γάμος της τον περασμένο Απρίλιο στο Μπαλί με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Λούβαρη σηματοδότησε ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ήδη έχει εγκαταλείψει τις πασαρέλες και έχει πάρει θέση στα θρανία, προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές της στα οικονομικά, τις οποίες εγκατέλειψε στα 20 της χρόνια για χάρη του μόντελινγκ. Μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη, παίζοντας πόλο στην ομώνυμη ομάδα, σε μια οικογένεια με δύο ακόμη αδέλφια. Ονειρό της ήταν να σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, όπως ο πατέρας της: «Πέρασα πολιτικός μηχανικός στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη. Είπα στους γονείς μου ότι θα σπουδάσω οικονομικά και γράφτηκα σ’ ένα ιδιωτικό κολέγιο. Τότε ξεκίνησα και το μόντελινγκ για να πληρώνω τα δίδακτρα». *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Στα 30 της μόλις χρόνια, η Χρυσάνθη Ντάφλα έχει ήδη ζήσει μια ζωή γεμάτη και τώρα είναι πανέτοιμη για μια δεύτερη. Το top model μιλά στο Radar! για την πορεία της στον χώρο της μόδας, τον γάμο της και τις σπουδές της στα οικονομικά.

Ο γάμος της τον περασμένο Απρίλιο στο Μπαλί με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Λούβαρη σηματοδότησε ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ήδη έχει εγκαταλείψει τις πασαρέλες και έχει πάρει θέση στα θρανία, προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές της στα οικονομικά, τις οποίες εγκατέλειψε στα 20 της χρόνια για χάρη του μόντελινγκ.

Μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη, παίζοντας πόλο στην ομώνυμη ομάδα, σε μια οικογένεια με δύο ακόμη αδέλφια. Ονειρό της ήταν να σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, όπως ο πατέρας της: «Πέρασα πολιτικός μηχανικός στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη. Είπα στους γονείς μου ότι θα σπουδάσω οικονομικά και γράφτηκα σ’ ένα ιδιωτικό κολέγιο. Τότε ξεκίνησα και το μόντελινγκ για να πληρώνω τα δίδακτρα».

Πώς βρέθηκες στον χώρο της μόδας;

Με παρότρυνε ο Νίκος Βόγλης, ο οποίος μαζί με τον Σπύρο Δερβενακιώτη είχαν το πρακτορείο Prestige. Αργότερα εργάστηκα και για το πρακτορείο του Νίκου και της Ξένιας Κουντουρά, από τους οποίους έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Η γνωριμία μου, όμως, με την ατζέντισσα Ξένια Κόντου ήταν καθοριστική για την καριέρα μου. Εκείνη με έπεισε να συμμετάσχω στα Playmate και με ώθησε να φύγω στο εξωτερικό κλείνοντας μου μεγάλες δουλειές.

Τι κέρδισες από τον διαγωνισμό;

Ενα αυτοκίνητο, που όμως πούλησα, καθότι ακόμη δεν ξέρω να οδηγώ, ένα ρολόι, το οποίο χάρισα στη μητέρα μου, και ένα ταξίδι στο Λος Αντζελες, που δεν το εξαργύρωσα ποτέ. Τα Playmate, όμως, με έκαναν ευρέως γνωστή και ήταν σίγουρα μια ευκαιρία. Πιστεύω ότι οι διαγωνισμοί ομορφιάς δίνουν ευκαιρίες όταν είσαι πρωτοεμφανιζόμενη, αρκεί να μη μείνεις μόνο εκεί.

Τι θυμάσαι έντονα από εκείνη την περίοδο;

Το πρώτο ταξίδι μου στο Μιλάνο, όπου θα έκανα κάστινγκ για τη Max Mara. Εκεί, ανάμεσα στα κορίτσια που περίμεναν τη σειρά τους συνάντησα γνωστά μοντέλα, πραγματικές θεές... Ομως, μπήκα μέσα με τσαμπουκά και πήρα τη δουλειά. Στον χώρο μας, τις δουλειές δεν τις παίρνει η πιο όμορφη, αλλά αυτή που έχει αυτοπεποίθηση. Εγινα αποκλειστικό μοντέλο για όλες τις σειρές της Μax Mara για δύο χρόνια.Ηταν μια μοναδική ευκαιρία.

Πότε έφυγες για το εξωτερικό;

Για δύο χρόνια πηγαινοερχόμουν στο Μιλάνο, τη Γερμανία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Tο 2004 εγκαταστάθηκα μόνιμα στο Λος Αντζελες, όπου έμεινα 4 χρόνια. Ημουν τότε 23 ετών και νοίκιαζα μαζί με μια φίλη μου ηθοποιό ένα εκπληκτικό σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς. Αυτή η δουλειά, αν έχεις τα προσόντα και τη δουλέψεις σωστά, μπορεί να σου αποφέρει πολλά. Χρειάζονται όμως και θυσίες. Eίχα περίπου 6 πτήσεις μέσα στην εβδομάδα σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, όπου μου είχαν κλείσει δουλειές. Βέβαια, μια ζωή με τόσο γρήγορους ρυθμούς έχει και μεγάλη μοναξιά. Αλλά η Αμερική είναι όντως η χώρα των ευκαιριών. Κάποια στιγμή, μάλιστα, μου πρότειναν να συμμετάσχω σε μια ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Τζόνι Ντέπ. Ηταν τό 2008 και έπρεπε να πάρω μια απόφαση αν θα έμενα μόνιμα εκεί ή αν θα γύριζα πίσω. Τελικά αποφάσισα το δεύτερο. Είχα φτάσει να ζηλεύω τους ανθρώπους που είχαν συγκεκριμένο ωράριο στη δουλειά τους, φυσιολογικό τρόπο ζωής και δεν ήταν με μια βαλίτσα στο χέρι. Μου έλειπαν πολύ και οι δικοί μου...

Πώς ήταν η κατάσταση όταν γύρισες;

Με την κρίση, τα πράγματα στο μόντελινγκ και οι οικονομικές απολαβές είχαν αλλάξει. Αρχισα να σκέφτομαι πως ήταν καλύτερο να αποσυρθώ παρά να εργαστώ με συνθήκες που δεν είχα συνηθίσει. Πέρασα ένα διάστημα πολύ αγχωμένη για το μέλλον και τότε αποφάσισα να συνεχίσω τις σπουδές μου στα οικονομικά.

Είσαι, λοιπόν, φοιτήτρια;

Ναι, ολοκλήρωσα τον δεύτερο χρόνο και έχω ακόμη άλλα δύο έτη. Δεν χρωστώ μαθήματα και τα έχω περάσει όλα με καλούς βαθμούς.

Με τι σκέφτεσαι να ασχοληθείς όταν πάρεις το πτυχίο σου;

Με κάτι επιχειρηματικό, ακόμη δεν ξέρω τι. Θέλω πρώτα να πάρω το πτυχίο.

Με τον Αλέξη πώς γνωριστήκατε;

Τον ήξερα σε εντελώς φιλικό και επιφανειακό επίπεδο από παλιά, τότε όμως δεν είχε προκύψει κάτι μεταξύ μας. Δεν ήταν, φαίνεται, η κατάλληλη στιγμή και για τους δυο μας. Οταν ξανασυναντηθήκαμε πριν από δυόμισι χρόνια το πράγμα προχώρησε από μόνο του χωρίς καμία πίεση. Συγκατοικήσαμε αμέσως και στον έναν χρόνο είχαμε ήδη αποφασίσει ότι θα παντρευτούμε.

Γιατί επέλεξες το Μπαλί για τον γάμο;

Ηταν ιδέα της αδελφής του Αλέξη, της Μάνιας. Εκείνη οργάνωσε τα πάντα και ήμασταν μόνο 30 άτομα. Είμαι τυχερή που ο άνδρας μου έχει μια τόσο δεμένη οικογένεια. Ολοι τους με δέχτηκαν με αγάπη από την αρχή.

Πώς βλέπεις το μέλλον σου στο εξής;

Με αισιοδοξία. Ξέρεις, οφείλω πολλά στο μόντελινγκ, ταξίδεψα, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους και κέρδισα χρήματα. Ισως και περισσότερα από όσα μου άξιζαν. Πρέπει, όμως, να γυρίσω σελίδα, τελείωσε αυτός ο κύκλος, και τώρα στα 30 μου χρόνια, νιώθω σαν να αρχίζω μια νέα ζωή...

Βιογραφικό
Max Mara, H&M, Triumph, Miss Sixty, Frederick’s of Hollywood, Mango, καμπάνιες για τα Oriflame, Chris, τα καταστήματα Neiman Marcus, Macy’s, JD Williams, φωτογραφήσεις για τα γαλλικό Officielle, το γερμανικό Elle, το Shape, το Ocean Drive, κατάλογοι όπως La Redoute, Otto,Tchibo κ.ά

ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!