Κέιτ Μος, ψύχωση με τσιγγάνικο ριάλιτι

16.08.2011
Ο κόσμος των τσιγγάνων γοήτευσε την Κέιτ Μος. Το διάσημο μοντέλο απολάμβανε όσο κανείς άλλος το να παρακολουθεί με απόλυτη προσήλωση το βρετανικό ριάλιτι σόου "Big Fat Gypsy Weddings" (photo), το οποίο παρουσίαζε την πραγματική ζωή των τσιγγάνων, τα ήθη και τα έθιμά τους και, πιο συγκεκριμένα, τις προετοιμασίες των γυναικών που επρόκειτο να παντρευτούν. Η Μος, η οποία ποζάρει στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού "Βογκ" που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου, δηλώνει πως εμπνεύστηκε το δικό της μποέμ γάμο, τον Ιούλιο που μας πέρασε με τον μουσικό και κιθαρίστα της ροκ μπάντας "The Kills"Τζέιμι Χινς, από το συγκεκριμένο σόου. Η 37χρονη Μος είχε μαζί της στην τελετή δεκαέξι παρανυφάκια (ανάμεσά τους και η κόρη της Λίλα Γκρέις) με στεφάνια λουλουδιών στο κεφάλι, ενώ η ίδια ήταν ντυμένη με ένα εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα με τούλι, σιφόν, παγέτες, χρυσοκέντητες λεπτομέρειες και πέπλο που έφερε την υπογραφή "Τζον Γκαλιάνο". Το σκηνικό του γάμου ολοκλήρωναν μια τέντα καρναβαλιού και κωνικές σκηνές τίπι (ιθαγενών) για τα παιδιά. Η Μος, σύμφωνα με τις φίλες της, είχε "ψύχωση" με το ριάλιτι και το παρακολουθούσε πιστά κάθε εβδομάδα. Αυτό που άρεσε στο τοπ μόντελ περισσότερο και από τα εντυπωσιακά φορέματα ήταν ο ρομαντισμός που ένιωθε βλέποντας τους τσιγγάνους να μην μπορούν να κάνουν τίποτα το ερωτικό προτού να παντρευτούν και όλα τα κορίτσια να προετοιμάζονται, να ζουν μοναχά για εκείνη την ημέρα. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Ο κόσμος των τσιγγάνων γοήτευσε την Κέιτ Μος. Το διάσημο μοντέλο απολάμβανε όσο κανείς άλλος το να παρακολουθεί με απόλυτη προσήλωση το βρετανικό ριάλιτι σόου "Big Fat Gypsy Weddings" (PHOTO), το οποίο παρουσίαζε την πραγματική ζωή των τσιγγάνων, τα ήθη και τα έθιμά τους και, πιο συγκεκριμένα, τις προετοιμασίες των γυναικών που επρόκειτο να παντρευτούν.

Η Μος, η οποία ποζάρει στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού "Βογκ" που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου, δηλώνει πως εμπνεύστηκε το δικό της μποέμ γάμο, τον Ιούλιο που μας πέρασε με τον μουσικό και κιθαρίστα της ροκ μπάντας "The Kills"Τζέιμι Χινς, από το συγκεκριμένο σόου.

Η 37χρονη Μος είχε μαζί της στην τελετή δεκαέξι παρανυφάκια (ανάμεσά τους και η κόρη της Λίλα Γκρέις) με στεφάνια λουλουδιών στο κεφάλι, ενώ η ίδια ήταν ντυμένη με ένα εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα με τούλι, σιφόν, παγέτες, χρυσοκέντητες λεπτομέρειες και πέπλο που έφερε την υπογραφή "Τζον Γκαλιάνο". Το σκηνικό του γάμου ολοκλήρωναν μια τέντα καρναβαλιού και κωνικές σκηνές τίπι (ιθαγενών) για τα παιδιά.

Η Μος, σύμφωνα με τις φίλες της, είχε "ψύχωση" με το ριάλιτι και το παρακολουθούσε πιστά κάθε εβδομάδα. Αυτό που άρεσε στο τοπ μόντελ περισσότερο και από τα εντυπωσιακά φορέματα ήταν ο ρομαντισμός που ένιωθε βλέποντας τους τσιγγάνους να μην μπορούν να κάνουν τίποτα το ερωτικό προτού να παντρευτούν και όλα τα κορίτσια να προετοιμάζονται, να ζουν μοναχά για εκείνη την ημέρα.