Το Κατερινάκι μας γδύνεται παγκοσμίως!

31.08.2011
Η ημέρα σήμερα είναι ξεχωριστή καθώς η δικιά μας Κατερίνα Σκουρλή ξέφυγε από τα εθνικά μας σύνορα και διακτινίστηκε στο παγκόσμιο στερέωμα των πιο hot κοριτσιών! Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί κάνοντας την καθιερωμένη μας βόλτα στο αγαπημένο μας egotastic, το οποίο φιλοξενεί πλήθος αιθέριων παρουσιών, βρήκαμε ελεγειακό άρθρο για την Κατερίνα μας. Ο συντάκτης, που την... ξετρύπωσε από την αισθησιακή φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του NITRO, αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα θα πρέπει να νιώθει υπερήφανη που έχει τέτοιο κορίτσαρο στα χώματα της. Όσον αφορά στην 19χρονη σήμερα Κατερίνα, σας θυμίζουμε πως αναδείχθηκε Μις Γιανγκ το 2009, στα δεκαέξι της δηλαδή, αλλά έκανε ιδιαίτερη αίσθηση με τη γυμνή της φωτογράφηση στο MAX (δες εδώ το σχετικό άρθρο «Το 18χρονο που θα κάψει τη γούνα σου») τη χρονιά που μας πέρασε. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Η ημέρα σήμερα είναι ξεχωριστή καθώς η δικιά μας Κατερίνα Σκουρλή ξέφυγε από τα εθνικά μας σύνορα και διακτινίστηκε στο παγκόσμιο στερέωμα των πιο hot κοριτσιών!
Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί κάνοντας την καθιερωμένη μας βόλτα στο αγαπημένο μας egotastic, το οποίο φιλοξενεί πλήθος αιθέριων παρουσιών, βρήκαμε ελεγειακό άρθρο για την Κατερίνα μας. Ο συντάκτης, που την... ξετρύπωσε από την αισθησιακή φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του NITRO, αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα θα πρέπει να νιώθει υπερήφανη που έχει τέτοιο κορίτσαρο στα χώματα της.

Όσον αφορά στην 19χρονη σήμερα Κατερίνα, σας θυμίζουμε πως αναδείχθηκε Μις Γιανγκ το 2009, στα δεκαέξι της δηλαδή, αλλά έκανε ιδιαίτερη αίσθηση με τη γυμνή της φωτογράφηση στο MAX (δες εδώ το σχετικό άρθρο «Το 18χρονο που θα κάψει τη γούνα σου») τη χρονιά που μας πέρασε.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!