Η πιο σέξι κόμπρα...

16.09.2011
Τώρα αυτό ιγκουάνα είναι, κροταλίας είναι, κόμπρα είναι... ό,τι κι αν είναι η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brooke) έκανε body-paint ένα φολιδωτό πλάσμα πάνω της και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της φιλοζωικής οργάνωσης PETA με το σλόγκαν «Animals Belong In The Wild, Νot In Your Wardrobe», κατά της χρήσης δέρματος φιδιών σε ρούχα, τσάντες και παπούτσια. Η τελευταία σέξι φωτογράφηση για την PETA - που έχει γδύσει ουκ ολίγους διάσημους για τους σκοπούς της - είναι αυτή της Ελιζαμπέτα Κανάλις. Η 31χρονη καστανή Βρετανίδα - με τις χυμώδεις αναλογίες - έχει κατά καιρούς δοκιμάσει την τύχη της στην TV, στο σινεμά και στο χορό, έχει ψηφιστεί πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη από τους αναγνώστες του FHM και ήταν αγαπημένη του ηθοποιού Τζέισον Στάθαμ (Jason Statham). Πριν από λίγο καιρό έχασε το κοριτσάκι που περίμενε με τον αγαπημένο της Τομ Έβανς (Thom Evans). *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Τώρα αυτό ιγκουάνα είναι, κροταλίας είναι, κόμπρα είναι... ό,τι κι αν είναι η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brooke) έκανε body-paint ένα φολιδωτό πλάσμα πάνω της και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της φιλοζωικής οργάνωσης PETA με το σλόγκαν «Animals Belong In The Wild, Νot In Your Wardrobe», κατά της χρήσης δέρματος φιδιών σε ρούχα, τσάντες και παπούτσια.

Η τελευταία σέξι φωτογράφηση για την PETA - που έχει γδύσει ουκ ολίγους διάσημους για τους σκοπούς της - είναι αυτή της Ελιζαμπέτα Κανάλις.

Η 31χρονη καστανή Βρετανίδα - με τις χυμώδεις αναλογίες - έχει κατά καιρούς δοκιμάσει την τύχη της στην TV, στο σινεμά και στο χορό, έχει ψηφιστεί πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη από τους αναγνώστες του FHM και ήταν αγαπημένη του ηθοποιού Τζέισον Στάθαμ (Jason Statham). Πριν από λίγο καιρό έχασε το κοριτσάκι που περίμενε με τον αγαπημένο της Τομ Έβανς (Thom Evans).

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!