Η πιο «επικίνδυνη» διασημότητα...

19.09.2011
Πήρε τον τίτλο όχι γιατί σκύβει αμέριμνα με τέτοια αυτοπεποίθηση, αλλά γιατί αν τη googlάρεις θα "σκάσει" το pc σου! Το μοντέλο Χάιντι Κλουμ αντικατέστησε την Κάμερον Ντίαζ ως η πιο επικίνδυνη διασημότητα στο ίντερνετ, κρίνοντας από τον αριθμό των ιών που συνδέονται στην αναζήτηση του ονόματός της. Από έρευνα προέκυψε πως η αναζήτηση για τη Χάιντι Κλουμ, μία φορά στις δέκα, καταλήγει σε ιστότοπους επικίνδυνους για τους υπολογιστές. Η Ντίαζ βρίσκεται μέσα στον κατάλογο με τις δέκα πιο επικίνδυνες διασημότητες, στον οποίο περιλαμβάνονται επίσης οι ηθοποιοί Τζέσικα Μπίελ, Κάθριν Χέιγκλ, Μίλα Κούνις και Σκάρλετ Γιόχανσον. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Πήρε τον τίτλο όχι γιατί σκύβει αμέριμνα με τέτοια αυτοπεποίθηση, αλλά γιατί αν τη googlάρεις θα σκάσει το pc σου! Το μοντέλο Χάιντι Κλουμ αντικατέστησε την Κάμερον Ντίαζ ως η πιο επικίνδυνη διασημότητα στο ίντερνετ, κρίνοντας από τον αριθμό των ιών που συνδέονται στην αναζήτηση του ονόματός της.

Από έρευνα προέκυψε πως η αναζήτηση για τη Χάιντι Κλουμ, μία φορά στις δέκα, καταλήγει σε ιστότοπους επικίνδυνους για τους υπολογιστές. Η Ντίαζ βρίσκεται μέσα στον κατάλογο με τις δέκα πιο επικίνδυνες διασημότητες, στον οποίο περιλαμβάνονται επίσης οι ηθοποιοί Τζέσικα Μπίελ, Κάθριν Χέιγκλ, Μίλα Κούνις και Σκάρλετ Γιόχανσον.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!