PETA τα ρούχα σου!

10.10.2011
Angela δεν είναι μόνο η Μέρκελ. Αυτό αποδεικνύει η πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της PETA, που τα αρχικά της σημαίνουν «People for ethical treatment of animals» (την οργάνωση για την ηθική μεταχείριση των ζώων) που έχει ως πρωταγωνίστρια την 24χρονη Αμερικανίδα επιχειρηματία και πρωταγωνίστρια ριάλιτι Angela Simmons. Η οποία ποζάρει ως Εύα στον κήπο της Εδέμ προωθώντας μέσα από την καμπάνια την χορτοφαγία. Το σλόγκαν στη μέση της αφίσας είναι «Το να τρως κρέας είναι αμαρτία». Ας είναι αυτός ο φόρος τιμής της στήλης στην παγκόσμια ημέρα των ζώων που γιορτάστηκε την περασμένη Τρίτη.

Angela δεν είναι μόνο η Μέρκελ. Αυτό αποδεικνύει η πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της PETA, που τα αρχικά της σημαίνουν «People for ethical treatment of animals» (την οργάνωση για την ηθική μεταχείριση των ζώων) που έχει ως πρωταγωνίστρια την 24χρονη Αμερικανίδα επιχειρηματία και πρωταγωνίστρια ριάλιτι Angela Simmons.

Η οποία ποζάρει ως Εύα στον κήπο της Εδέμ προωθώντας μέσα από την καμπάνια την χορτοφαγία. Το σλόγκαν στη μέση της αφίσας είναι «Το να τρως κρέας είναι αμαρτία». Ας είναι αυτός ο φόρος τιμής της στήλης στην παγκόσμια ημέρα των ζώων που γιορτάστηκε την περασμένη Τρίτη.