Η ώρα της μελαχρινής

10.10.2011
H Νικολέττα Ράλλη στη φωτογράφησή της για το τελευταίο τεύχος του Nitro αποδεικνύει ότι διαθέτει κι άλλα προσόντα πέρα από αυτά που την ανέδειξαν ως νέα παρουσιάστρια του Star. Η επιλογή μιας μελαχρινής απέναντι στη μεσημεριανή εκπομπή της εμβληματικής Ελληνίδας ξανθιάς, της Ελένης Μενεγάκη, ήταν σαφώς ένα ρίσκο. Η ίδια η Ράλλη όταν άκουσε ότι μέσα στη ζούγκλα του μεσημεριού θα έχει, μεταξύ άλλων, ως αντίπαλον δέος την Μενεγάκη αντέδρασε προδίδοντας τη θετική της σκέψη: «Ωραία, να μην είμαστε και μόνοι μας». Αν είσαι άντρας κι ακολουθήσεις τις δηλώσεις της, τότε θα ήθελες να βρεθείς στη θέση αυτού που θα πέσει «ουρανοκατέβατος» στο κεφάλι της. Κι αυτό γιατί η μελαχρινή της μεσημεριανής ζώνης του Star είναι εδώ και δύο χρόνια χωρίς σχέση. Τώρα πλέον έπειτα από μερικές πολύχρονες σχέσεις έχει πλέον αποφασίσει ότι «δεν αξίζει να πέφτεις στο πάτωμα για κανέναν».

H Νικολέττα Ράλλη στη φωτογράφησή της για το τελευταίο τεύχος του Nitro αποδεικνύει ότι διαθέτει κι άλλα προσόντα πέρα από αυτά που την ανέδειξαν ως νέα παρουσιάστρια του Star. Η επιλογή μιας μελαχρινής απέναντι στη μεσημεριανή εκπομπή της εμβληματικής Ελληνίδας ξανθιάς, της Ελένης Μενεγάκη, ήταν σαφώς ένα ρίσκο.

Η ίδια η Ράλλη όταν άκουσε ότι μέσα στη ζούγκλα του μεσημεριού θα έχει, μεταξύ άλλων, ως αντίπαλον δέος την Μενεγάκη αντέδρασε προδίδοντας τη θετική της σκέψη: «Ωραία, να μην είμαστε και μόνοι μας». Αν είσαι άντρας κι ακολουθήσεις τις δηλώσεις της, τότε θα ήθελες να βρεθείς στη θέση αυτού που θα πέσει «ουρανοκατέβατος» στο κεφάλι της.

Κι αυτό γιατί η μελαχρινή της μεσημεριανής ζώνης του Star είναι εδώ και δύο χρόνια χωρίς σχέση. Τώρα πλέον έπειτα από μερικές πολύχρονες σχέσεις έχει πλέον αποφασίσει ότι «δεν αξίζει να πέφτεις στο πάτωμα για κανέναν».