Είναι και ...ντροπαλή!

12.10.2011
Η 26χρονη Παζ Ντε Λα Χουέρτα (Paz de la Huerta) είναι αναμφίβολα ταλαντούχα, καθώς παίζει σε διάφορες ταινίες και σειρές από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών, αλλά και πολύ πολύ σέξι καθώς δε διστάζει να ξεγυμνωθεί σε τηλεοπτικούς και φωτογραφικούς φακούς επιδεικνύοντας τα απόκρυφα σημεία του σώματός της. Η νεαρή Παζ το 2009 πρωταγωνίστησε στην προκλητική ταινία του Γκάσπαρ Νόε, «Enter the Void», ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή ως Λούσι στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Boardwalk Empire», ενώ οι φαν της αδημονούν να την απολαύσουν ως τρισδιάστατη νοσοκόμα στη σειρά «Nurse 3D». Πρόσφατα έκανε μία αποκαλυπτική φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Flaunt magazine, γι΄αυτό άλλωστε ασχοληθήκαμε και μαζί της!

Η 26χρονη Παζ Ντε Λα Χουέρτα (Paz de la Huerta) είναι αναμφίβολα ταλαντούχα, καθώς παίζει σε διάφορες ταινίες και σειρές από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών, αλλά και πολύ πολύ σέξι καθώς δε διστάζει να ξεγυμνωθεί σε τηλεοπτικούς και φωτογραφικούς φακούς επιδεικνύοντας τα απόκρυφα σημεία του σώματός της.

Η νεαρή Παζ το 2009 πρωταγωνίστησε στην προκλητική ταινία του Γκάσπαρ Νόε, «Enter the Void», ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή ως Λούσι στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Boardwalk Empire», ενώ οι φαν της αδημονούν να την απολαύσουν ως τρισδιάστατη νοσοκόμα στη σειρά «Nurse 3D».

Πρόσφατα έκανε μία αποκαλυπτική φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Flaunt magazine, γι΄αυτό άλλωστε ασχοληθήκαμε και μαζί της!