Διαβολεμένα ... σέξι!

13.10.2011
Σέξι και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Αντριάνα Λίμα βγήκαν και πάλι στη φόρα ανεβάζοντας επικίνδυνα τη θερμοκρασία στο ήδη δροσερό φθινόπωρο! Ο λόγος για τη νέα σειρά εσωρούχων της Victoria Secret που λανσάρει η 30χρονη καυτή βραζιλιάνα καλλονή! Μαύρα, ροζ, απαλά παστέλ χρώματα αισθησιακών εσωρούχων αναδεικνύουν τις καμπύλες του καλλιγράμμου κορμιού τους και εξυψώνουν σε ανδρική Βίβλο τον νέο κατάλογο της γνωστής εταιρείας. Να σας θυμίσουμε πως η Αντριάνα γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1981 στην Μπαχία της Βραζιλίας και έγινε ευρύτερα γνωστή ως μοντέλο της Victoria Secret με την οποία συνεργάζεται από το 1999! Οι κυνηγοί μοντέλων την ανακάλυψαν στα δεκατρία της, την ώρα που ψώνιζε σε κάποιο πολυκατάστημα της Βραζιλίας. Λίγο αργότερα κέρδισε το διαγωνισμό Ford Supermodel of Brazil και έκτοτε ο δρόμος για τα μεγάλα σαλόνια άνοιξε διάπλατα! Περίτρανη απόδειξη το γεγονός το Μάιο του 2007, το People Magazine's την συμπεριέλαβε ανάμεσα στους 100 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου, ενώ το 2005 το Forbes την κατέταξε ανάμεσα στις πιο ισχυρές διασημότητες κάτω των 25 ετών, ενώ συμπεριλαμβάνεται τακτικά στη λίστα του ανάμεσα στα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα Μάρκο Ζάριτς

Σέξι και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Αντριάνα Λίμα βγήκαν και πάλι στη φόρα ανεβάζοντας επικίνδυνα τη θερμοκρασία στο ήδη δροσερό φθινόπωρο! Ο λόγος για τη νέα σειρά εσωρούχων της Victoria Secret που λανσάρει η 30χρονη καυτή βραζιλιάνα καλλονή! Μαύρα, ροζ, απαλά παστέλ χρώματα αισθησιακών εσωρούχων αναδεικνύουν τις καμπύλες του καλλιγράμμου κορμιού τους και εξυψώνουν σε ανδρική Βίβλο τον νέο κατάλογο της γνωστής εταιρείας.

Να σας θυμίσουμε πως η Αντριάνα γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1981 στην Μπαχία της Βραζιλίας και έγινε ευρύτερα γνωστή ως μοντέλο της Victoria Secret με την οποία συνεργάζεται από το 1999!
Οι κυνηγοί μοντέλων την ανακάλυψαν στα δεκατρία της, την ώρα που ψώνιζε σε κάποιο πολυκατάστημα της Βραζιλίας. Λίγο αργότερα κέρδισε το διαγωνισμό Ford Supermodel of Brazil και έκτοτε ο δρόμος για τα μεγάλα σαλόνια άνοιξε διάπλατα!

Περίτρανη απόδειξη το γεγονός το Μάιο του 2007, το People Magazine's την συμπεριέλαβε ανάμεσα στους 100 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου, ενώ το 2005 το Forbes την κατέταξε ανάμεσα στις πιο ισχυρές διασημότητες κάτω των 25 ετών, ενώ συμπεριλαμβάνεται τακτικά στη λίστα του ανάμεσα στα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.
Σήμερα είναι παντρεμένη με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα Μάρκο Ζάριτς