Κρούπα της, Κρούπα της

19.10.2011
Έχει ψηφιστεί πιο σέξι μοντέλο για μαγιό στον κόσμο, έχει φωτογραφηθεί ολόγυμνη με έναν τεράστιο σταυρό για την οργάνωση PETA και έχει χορέψει στο Dancing With The Stars - αν και έφυγε νωρίς. Η Τζοάνα Κρούπα (Joanna Krupa), με το χαϊδευτικό Τζο-Τζο, εξιτάρει τον ανδρικό πληθυσμό με τις σέξι φωτογραφήσεις της στα μεγαλύτερα και γνωστότερα ξένα ανδρικά περιοδικά. Η 32χρονη Αμερικανο-Πολωνή έχει κάνει το πέρασμά της και από τον κινηματογράφο, αλλά παραμένει ενεργά στο χώρο του μόντελινγκ, όπου συχνά φωτογραφίζεται με την εξίσου κουκλάρα αδερφή της. Σε συνέντευξη της έχει δηλώσει ότι είχε σχέση με τον ηθοποιό Τζένσεν Ακλς, της τηλεοπτικής σειράς "Σούπερμαν - Τα Χρόνια της Νιότης". Από το φθινόπωρο του 2010 η Κρούπα "κάνει" την Τάιρα Μπάνκς, παρουσιάζει δηλαδή το πολωνικό Next Top Model. Η τελευταία της φωτογράφηση για το FHM Νότιας Αφρικής εκτινάσσει τη λίμπιντο στα ύψη.

Έχει ψηφιστεί πιο σέξι μοντέλο για μαγιό στον κόσμο, έχει φωτογραφηθεί ολόγυμνη με έναν τεράστιο σταυρό για την οργάνωση PETA και έχει χορέψει στο Dancing With The Stars - αν και έφυγε νωρίς. Η Τζοάνα Κρούπα (Joanna Krupa), με το χαϊδευτικό Τζο-Τζο, εξιτάρει τον ανδρικό πληθυσμό με τις σέξι φωτογραφήσεις της στα μεγαλύτερα και γνωστότερα ξένα ανδρικά περιοδικά.

Η 32χρονη Αμερικανο-Πολωνή έχει κάνει το πέρασμά της και από τον κινηματογράφο, αλλά παραμένει ενεργά στο χώρο του μόντελινγκ, όπου συχνά φωτογραφίζεται με την εξίσου κουκλάρα αδερφή της. Σε συνέντευξη της έχει δηλώσει ότι είχε σχέση με τον ηθοποιό Τζένσεν Ακλς, της τηλεοπτικής σειράς "Σούπερμαν - Τα Χρόνια της Νιότης".

Από το φθινόπωρο του 2010 η Κρούπα "κάνει" την Τάιρα Μπάνκς, παρουσιάζει δηλαδή το πολωνικό Next Top Model. Η τελευταία της φωτογράφηση για το FHM Νότιας Αφρικής εκτινάσσει τη λίμπιντο στα ύψη.