«Το ξύρισα στα 19»

19.10.2011
Είναι από εκείνες τις περσόνες που τις βλέπεις παντού αλλά δεν ξέρεις τι ρόλο παίζει ακριβώς και θα μπορούσε άνετα να έχει τη ταμπέλα της professional r n‘b Cinderella (σε μία μικρή παραλλαγή της Girl Interrupted Lisa). "Όταν ήμουν μικρή μ΄ αρεσε πολύ το βίντεο του Nothing compares to you της Sinnead O 'Connor. Ήθελα να δείχνω τόσο ωραίο όσο εκείνη όταν μεγαλώσω και στα 19, που ήμουν αρκετά μεγάλη για να πάρω αποφάσεις για τη ζωή μου ξύρισα το μαλλί μου τελείως" δηλώνει και λύνει απορίες για την κουπ της. H Amber Rose αν ήταν στην Ελλάδα θα ήταν η αγαπημένη εκκεντρική μούσα των κοσμικών και των πανελιστών και κάθε βδομάδα θα έκανε φωτογραφήσεις ή guests εμφανίσεις σε όλα τα πάρτυ και τα gala κρατώντας τω χέρι ενός γνωστού ράπερ. Μετά τον χωρισμό της από τον golden hip hop boy/ businessman/σχεδιαστή/let me finish είδωλο Kanye West, δεν άφησε το μαλλί να μακρύνει ούτε έμεινε σπίτι να ξεπεράσει τη δίχρονη σχέση μες τη χλίδα αλλά επανήλθε. Πλέον περιφέρεται με συνοδό τον Wiz Khalifa, έναν από τους άρχοντες των youtube κλικ και των μεγάλων πωλήσεων στο mainstream ραπάδικο guetto και ανταγωνιστή του Lil Wayne στα τατουάζ. Οπότε η Amber δε θα μπορούσε να μην «χτυπήσει» κάτι στο σώμα της και αυτές τις μέρες ποζάρει στα εξώφυλλα των Inked και Urban Inked με το καινούριο της τατουάζ στο δεξί μπράτσο που δεν είναι τίποτα άλλο από το (καλλιτεχνικό) επίθετο της.

Είναι από εκείνες τις περσόνες που τις βλέπεις παντού αλλά δεν ξέρεις τι ρόλο παίζει ακριβώς και θα μπορούσε άνετα να έχει τη ταμπέλα της professional r n‘b Cinderella (σε μία μικρή παραλλαγή της Girl Interrupted Lisa). "Όταν ήμουν μικρή μ΄ αρεσε πολύ το βίντεο του Nothing compares to you της Sinnead O 'Connor. Ήθελα να δείχνω τόσο ωραίο όσο εκείνη όταν μεγαλώσω και στα 19, που ήμουν αρκετά μεγάλη για να πάρω αποφάσεις για τη ζωή μου ξύρισα το μαλλί μου τελείως" δηλώνει και λύνει απορίες για την κουπ της.

H Amber Rose αν ήταν στην Ελλάδα θα ήταν η αγαπημένη εκκεντρική μούσα των κοσμικών και των πανελιστών και κάθε βδομάδα θα έκανε φωτογραφήσεις ή guests εμφανίσεις σε όλα τα πάρτυ και τα gala κρατώντας τω χέρι ενός γνωστού ράπερ. Μετά τον χωρισμό της από τον golden hip hop boy/ businessman/σχεδιαστή/let me finish είδωλο Kanye West, δεν άφησε το μαλλί να μακρύνει ούτε έμεινε σπίτι να ξεπεράσει τη δίχρονη σχέση μες τη χλίδα αλλά επανήλθε.

Πλέον περιφέρεται με συνοδό τον Wiz Khalifa, έναν από τους άρχοντες των youtube κλικ και των μεγάλων πωλήσεων στο mainstream ραπάδικο guetto και ανταγωνιστή του Lil Wayne στα τατουάζ. Οπότε η Amber δε θα μπορούσε να μην «χτυπήσει» κάτι στο σώμα της και αυτές τις μέρες ποζάρει στα εξώφυλλα των Inked και Urban Inked με το καινούριο της τατουάζ στο δεξί μπράτσο που δεν είναι τίποτα άλλο από το (καλλιτεχνικό) επίθετο της. Μέχρι να διαλευκάνουν το τρομερό μυστήριο για το αν όντως παντρεύτηκαν με τον Khalifa στο Las Vegas, απλά κλίκαρε τις φωτογραφίες για μεγέθυνση.

Κ.Π