Από Ρουμάνα σε Ρουμάνα θα πετάω!

07.11.2011
Είναι ψηλή, μελαχρινή, με θανατηφόρο βλέμμα και πολύ πολύ πολύ καυτή. Το όνομα αυτής; Μανταλίνα Γκένεα (Madalina Ghenea). Και ασχολούμαστε μαζί της γιατί είναι το νέο αμόρε του εργένη καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο και στην αγκαλιά της ξεπερνά το χωρισμό του με τη Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively). Είναι η δεύτερη φορά που ο Λίο πέφτει στα δίχτυα μίας Ρουμάνας καλλονής και ελπίζουμε αυτή τη φορά να του βγει σε καλό, καθώς αν θυμάστε η Livia Bistriceanu ήταν η πρώτη του ρουμανική σχέση και είχε πολύ άδοξο τέλος. Η Livia τον κυνήγησε τόσο μανιασμένα δηλώνοντας πως είναι η μάνα του παιδιού του που ο Λίο αναγκάστηκε να της κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Η 23χρονη Μανταλίνα εθεάθη να λιάζεται στη βεράντα του δωματίου του Ντι Κάπριο, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του Μπαζ Λούρμαν «The Great Gatsby» στην Αυστραλία και όπως φαντάζεστε ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν τους παπαράτσι. Τι ξέρουμε για τη Μανταλίνα; Γεννήθηκε στις στην Σλατίνα της Ρουμανίας στις 8 Αυγούστους του 1987. Ξεκίνησε την πασαρέλα και τις σέξι φωτογραφήσεις από την τρυφερή ηλικία των δεκατεσσάρων. Στα δεκαέξι της εξαιτίας μιας εξαιρετικά προκλητικής φωτογράφησης με εσώρουχα την απέβαλλαν από το σχολείο! Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία και έγινε top μοντέλο εσωρούχων. Ακολούθησαν ο σούπερ σέξι κατάλογος της μπίρας Peroni, επιδείξεις και κατάλογοι μόδας για δεκάδες εταιρίες εσωρούχων, ακόμη και μια κινηματογραφική ταινία! Πέρσι μάλιστα συμμετείχε στον 7η κύκλο του Ιταλικού Dancing with the stars, από το οποίο αποχώρησε στον τέταρτο μόλις γύρο. Τελευταία και πιο σημαντική, η συμμετοχή της στο videoclip «Il Tempo tra di noi» του Eros Ramazzotti, που αποτέλεσε και την αφορμή για τη θυελλώδη σχέση τους. Οι κακές γλώσσες λένε πως του έκανε τη ζωή κόλαση. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε για την Lomar (εταιρεία εσωρούχων) που την επέλεξε ως το πρόσωπο και το σώμα της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας.

Είναι ψηλή, μελαχρινή, με θανατηφόρο βλέμμα και πολύ πολύ πολύ καυτή. Το όνομα αυτής; Μανταλίνα Γκένεα (Madalina Ghenea). Και ασχολούμαστε μαζί της γιατί είναι το νέο αμόρε του εργένη καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο και στην αγκαλιά της ξεπερνά το χωρισμό του με τη Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively).
Είναι η δεύτερη φορά που ο Λίο πέφτει στα δίχτυα μίας Ρουμάνας καλλονής και ελπίζουμε αυτή τη φορά να του βγει σε καλό, καθώς αν θυμάστε η Livia Bistriceanu ήταν η πρώτη του ρουμανική σχέση και είχε πολύ άδοξο τέλος. Η Livia τον κυνήγησε τόσο μανιασμένα δηλώνοντας πως είναι η μάνα του παιδιού του που ο Λίο αναγκάστηκε να της κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Η 23χρονη Μανταλίνα εθεάθη να λιάζεται στη βεράντα του δωματίου του Ντι Κάπριο, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του Μπαζ Λούρμαν «The Great Gatsby» στην Αυστραλία και όπως φαντάζεστε ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν τους παπαράτσι.


Τι ξέρουμε για τη Μανταλίνα;
Γεννήθηκε στις στην Σλατίνα της Ρουμανίας στις 8 Αυγούστους του 1987.
Ξεκίνησε την πασαρέλα και τις σέξι φωτογραφήσεις από την τρυφερή ηλικία των δεκατεσσάρων. Στα δεκαέξι της εξαιτίας μιας εξαιρετικά προκλητικής φωτογράφησης με εσώρουχα την απέβαλλαν από το σχολείο!
Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία και έγινε top μοντέλο εσωρούχων.
Ακολούθησαν ο σούπερ σέξι κατάλογος της μπίρας Peroni, επιδείξεις και κατάλογοι μόδας για δεκάδες εταιρίες εσωρούχων, ακόμη και μια κινηματογραφική ταινία! Πέρσι μάλιστα συμμετείχε στον 7η κύκλο του Ιταλικού Dancing with the stars, από το οποίο αποχώρησε στον τέταρτο μόλις γύρο.
Τελευταία και πιο σημαντική, η συμμετοχή της στο videoclip «Il Tempo tra di noi» του Eros Ramazzotti, που αποτέλεσε και την αφορμή για τη θυελλώδη σχέση τους. Οι κακές γλώσσες λένε πως του έκανε τη ζωή κόλαση.
Πρόσφατα φωτογραφήθηκε για την Lomar (εταιρεία εσωρούχων) που την επέλεξε ως το πρόσωπο και το σώμα της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας.