Ηθελε να γίνει καλόγρια και έγινε Μις Κόσμος

09.11.2011
Μπορεί να έζησε για πέντε χρόνια εσώκλειστη σε μοναστήρι, όταν έχασε τους γονείς της στα οκτώ της χρόνια, όμως η Ιβιαν Λουνασόλ Σάρκος Κολμενάρες (Ivian Lunasol Sarcos Colmenares) δεν το έβαλε κάτω και επέλεξε τον δρόμο της λάμψης και της ομορφιάς, όπως φαίνεται με μεγάλη επιτυχία, αφού αναδείχθηκε Μις Κόσμος ανάμεσα σε 122 διαγωνιζόμενες. Η 22άχρονη καλλονή από την Βενεζουέλα μετά τον διαγωνισμό δήλωσε ότι κάποια στιγμή στη ζωή της θέλησε να γίνει καλόγρια, ωστόσο εγκατέλειψε αυτή της την ιδέα, όταν κατάλαβε τη φήμη και την επιτυχία που θα μπορούσε να έχει ως μοντέλο. Σύμφωνα με την ίδια, αυτή της η επιτυχία τής δίδαξε ότι με ένα κακό γεγονός -όπως ήταν ο θάνατος των γονιών της- δεν τελειώνουν η ζωή και τα όνειρα. Στόχος της τώρα είναι η βοήθεια των ορφανών και των ηλικιωμένων, που θα ξεκινήσει μάλιστα αμέσως μέσα από το πρόγραμμα Miss World Organization, που διαθέτει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Μπορεί να έχασε τους γονείς της, όταν η ίδια ήταν οκτώ ετών και να έζησε για πέντε χρόνια εσώκλειστη σε μοναστήρι, όμως η Ιβιαν Λουνασόλ Σάρκος Κολμενάρες (Ivian Lunasol Sarcos Colmenares), δεν το έβαλε κάτω και επέλεξε τον δρόμο της λάμψης και της ομορφιάς, όπως φαίνεται με μεγάλη επιτυχία, αφού αναδείχθηκε Μις Κόσμος ανάμεσα σε 122 διαγωνιζόμενες.

Η 22άχρονη καλλονή από την Βενεζουέλα μετά τον διαγωνισμό δήλωσε ότι κάποια στιγμή στη ζωή της θέλησε να γίνει καλόγρια, ωστόσο εγκατέλειψε αυτή της την ιδέα, όταν κατάλαβε τη φήμη και την επιτυχία που θα μπορούσε να έχει ως μοντέλο. Σύμφωνα με την ίδια, αυτή της η επιτυχία τής δίδαξε ότι με ένα κακό γεγονός -όπως ήταν ο θάνατος των γονιών της- δεν τελειώνουν η ζωή και τα όνειρα.

Στόχος της τώρα είναι η βοήθεια των ορφανών και των ηλικιωμένων, που θα ξεκινήσει μάλιστα αμέσως μέσα από το πρόγραμμα Miss World Organization, που διαθέτει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.