Κουνελάκι εθνικής ενότητας

08.11.2011
Τέτοιο κορμί το ψηφίζουμε και για Πρωθυπουργό! Η Άπτον είναι μοντέλο εσωρούχων και η τελευταία της φωτογράφηση είναι για τη φίρμα μαγιό Beach Bunny. Τα μαγιό του 2012 είναι βγαλμένα από την τσάντα μιας πραγματικής Λολίτας και η Κέιτ πήρε το ανάλογο ύφος προκειμένου να τα διαφημίσει.

Για τη Μέριλιν του μόντελινγκ Κέιτ Άπτον (Kate Upton) έχουμε ξαναπεί. Την έχουμε θαυμάσει ουκ ολίγες φορές με μαγιό και εσώρουχα στις πασαρέλες της υφηλίου. Τα μοντέλα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας δεν μας αρέσουν, αυτή είναι η αλήθεια, οπότε ένα κορμί σαν της Κέιτ το ψηφίζουμε και για Πρωθυπουργό.

Υπερμοντέλο του "Sports Illustrated" και αμόρε του Κέινι Γουέστ, η Αμερικανίδα Κέιτ είναι μόλις 19 ετών, και η βασική της ασχολία είναι να περιφέρει το τέλειο κορμί της σε όλο τον κόσμο, ποζάροντας για την Guess και τη Victoria's Secret. Η πιο πρόσφατη φωτογράφησή της είναι για τη φίρμα μαγιό Beach Bunny. Τα μαγιό του 2012 σαν να είναι βγαλμένα από την τσάντα μιας Λολίτας και η Κέιτ πήρε το ανάλογο ύφος στο βίντεο προκειμένου να τα διαφημίσει.