Γέννησε η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

16.11.2011
Μια αξιολάτρευτη κορούλα έφερε στον κόσμο η Ινδή ηθοποιός και πρώην Μις Κόσμος Αϊσουάρια Ράι (Aishwarya Rai) σε νοσοκομείο του Μουμπάι. Η 38χρονη σταρ του Μπόλιγουντ - την οποία συχνά τα διεθνή μίντια αποκαλούν «ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο» - είναι παντρεμένη με τον επίσης σουπερστάρ της Ινδίας Αμπιτσέκ Μπαχτσάν (Abhishek Bachchan), γιο του διασημότερου Ινδού ηθοποιού, Αμιτάμπ Μπαχτσάν (Amitabh Bachchan) και η κορούλα τους είναι το πρώτο τους παιδί. Πρόκειται για το πιο δημοφιλές ζευγάρι ηθοποιών στην Ινδία και τη γέννηση της κόρης τους ανακοίνωσε στο twitter ο πατέρας του γαμπρού, ο 62χρονος Αμιτάμπ Μπαχτσάν. Η Μπριζίτ Μπαρντό της Βομβάης με το χαρισματικό πρόσωπο και τα υπέροχα μάτια, χαρακτηριστικά του Σκορπιού, είναι το πιο γνωστό ινδικό γυναικείο όνομα στο εξωτερικό από την εποχή της Ιντιρα Γκάντι. Το 1994 και ενώ ήταν φοιτήτρια αρχιτεκτονικής κέρδισε το στέμμα της Μις Κόσμος, άφησε τις σπουδές της και μετακόμισε στο Λονδίνο. Από το 1997 έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 40 μπολιγουντιανές παραγωγές, που έσπασαν ταμεία. Πριν παντρευτεί τη δυναστεία των Μπαχτσάν, είχε έναν θυελλώδη δεσμό με το κακό παιδί του Μπόλιγουντ, Σάλμαν Καν (Salman Khan). Τα ινδικά μέσα, που ως γνωστόν κυνηγούν ανηλεώς τους μεγάλους σταρ και την προσωπική τους ζωή, στην περίπτωση της Αϊσουάρια χειρίστηκαν το θέμα με σεμνότητα, κατόπιν νέων κανονισμών στην Ινδία για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που αφορούν σε γεννήσεις. Οι δημοσιογράφοι απαγορεύεται δια ροπάλου να τραβήξουν πλάνα από το μαιευτήριο και σχετικό ρεπορτάζ μπορεί να γίνει μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση της γέννησης από την οικογένεια Bachchan. Ακούει το STAR; [Διάβασε αναλυτικά την ιστορία αγάπης του ζευγαριού στο «My big, glam bollywood wedding»]

Μια αξιολάτρευτη κορούλα έφερε στον κόσμο η Ινδή ηθοποιός και πρώην Μις Κόσμος Αϊσουάρια Ράι (Aishwarya Rai) σε νοσοκομείο του Μουμπάι.

Η 38χρονη σταρ του Μπόλιγουντ - την οποία συχνά τα διεθνή μίντια αποκαλούν «ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο» - είναι παντρεμένη με τον επίσης σουπερστάρ της Ινδίας Αμπιτσέκ Μπαχτσάν (Abhishek Bachchan), γιο του διασημότερου Ινδού ηθοποιού, Αμιτάμπ Μπαχτσάν (Amitabh Bachchan) και η κορούλα τους είναι το πρώτο τους παιδί. Πρόκειται για το πιο δημοφιλές ζευγάρι ηθοποιών στην Ινδία και τη γέννηση της κόρης τους ανακοίνωσε στο twitter ο πατέρας του γαμπρού, ο 62χρονος Αμιτάμπ Μπαχτσάν.

Η Μπριζίτ Μπαρντό της Βομβάης με το χαρισματικό πρόσωπο και τα υπέροχα μάτια, χαρακτηριστικά του Σκορπιού, είναι το πιο γνωστό ινδικό γυναικείο όνομα στο εξωτερικό από την εποχή της Ιντιρα Γκάντι.

Το 1994 και ενώ ήταν φοιτήτρια αρχιτεκτονικής κέρδισε το στέμμα της Μις Κόσμος, άφησε τις σπουδές της και μετακόμισε στο Λονδίνο. Από το 1997 έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 40 μπολιγουντιανές παραγωγές, που έσπασαν ταμεία. Πριν παντρευτεί τη δυναστεία των Μπαχτσάν, είχε έναν θυελλώδη δεσμό με το κακό παιδί του Μπόλιγουντ, Σάλμαν Καν (Salman Khan).

Τα ινδικά μέσα, που ως γνωστόν κυνηγούν ανηλεώς τους μεγάλους σταρ και την προσωπική τους ζωή, στην περίπτωση της Αϊσουάρια χειρίστηκαν το θέμα με σεμνότητα, κατόπιν νέων κανονισμών στην Ινδία για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που αφορούν σε γεννήσεις. Οι δημοσιογράφοι απαγορεύεται δια ροπάλου να τραβήξουν πλάνα από το μαιευτήριο και σχετικό ρεπορτάζ μπορεί να γίνει μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση της γέννησης από την οικογένεια Bachchan. Ακούει το STAR;


Επιμέλεια: Χριστίνα Τσατσαράγκου

Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου

[Διάβασε αναλυτικά την ιστορία αγάπης του ζευγαριού στο «My big, glam bollywood wedding»]