Έχεις κάποιο πρόβλημα; Η Πάουλα είναι σεξοθεραπεύτρια!

17.11.2011
Είναι σπάνιο να γδυθεί δημοσίως, αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει «πέφτουν σαγόνια». Ξέραμε ότι είναι το θηλυκό αντίπαλο δέος του Τομ Κρουζ στην ταινία Mission Impossible - Ghost Protocol, αλλά δεν της είχαμε δώσει και ιδιαίτερη σημασία. Μετά την παρούσα φωτογράφηση τής Πάουλα Πάτον (Paula Patton) στο περιοδικό Complex Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου την εκτιμήσαμε όσο της αξίζει! Ο τίτλος «Submission Impossible» ταιριάζει γάντι στη φωτογράφηση, αφού αυτό το πλάσμα δεν φαίνεται να μπορεί να υποταχτεί εύκολα. Η 35χρονη ηθοποιός από το Λος Άντζελες αποκαλύπτει το κακό κορίτσι που κρύβεται μέσα της και δηλώνει ότι είναι σπάνιο να γδυθεί δημοσίως, αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει «πέφτουν σαγόνια» όσο να πεις … Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση, δηλώνει ότι είχε μια… συστολή να γνωρίσει τον μέγκα σταρ Τομ Κρουζ, πόσο μάλλον να παίξει μαζί του σε ταινία. Η Πάτον είναι παντρεμένη με τον στιχουργό και ερμηνευτή Ρόμπιν Θικ (Robin Thicke) και έχουν ένα γιο ενός ετών, τον Τζούλιαν Φουέγο (Julian Fuego). Δηλώνει δε ότι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της είναι ο σύζυγός της και εκείνη για να τον ευχαριστήσει είναι η προσωπική του σεξοθεραπεύτρια!

Ξέραμε ότι είναι το θηλυκό αντίπαλο δέος του Τομ Κρουζ στην ταινία Mission Impossible - Ghost Protocol, αλλά δεν της είχαμε δώσει και ιδιαίτερη σημασία. Μετά την παρούσα φωτογράφηση τής Πάουλα Πάτον (Paula Patton) στο περιοδικό Complex Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου την εκτιμήσαμε όσο της αξίζει! Ο τίτλος «Submission Impossible» ταιριάζει γάντι στη φωτογράφηση, αφού αυτό το πλάσμα δεν φαίνεται να μπορεί να υποταχτεί εύκολα.

Η 35χρονη ηθοποιός από το Λος Άντζελες αποκαλύπτει το κακό κορίτσι που κρύβεται μέσα της και δηλώνει ότι είναι σπάνιο να γδυθεί δημοσίως, αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει «πέφτουν σαγόνια» όσο να πεις … Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση, δηλώνει ότι είχε μια… συστολή να γνωρίσει τον μέγκα σταρ Τομ Κρουζ, πόσο μάλλον να παίξει μαζί του σε ταινία.

Η Πάτον είναι παντρεμένη με τον στιχουργό και ερμηνευτή Ρόμπιν Θικ (Robin Thicke) και έχουν ένα γιο ενός ετών, τον Τζούλιαν Φουέγο (Julian Fuego). Δηλώνει δε ότι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της είναι ο σύζυγός της και εκείνη για να τον ευχαριστήσει είναι η προσωπική του σεξοθεραπεύτρια!

Επιμέλεια Χ.Τ.