Γδυτή προσέχει την υγεία σας!

18.11.2011
Η Τζένα Ντιούαν (Jenna Dewan), η σέξι μελαχρινή ηθοποιός του Χόλιγουντ με τα τρομερά οπίσθια ετοιμάζει νέα ταινία και έτσι είπε να την προμοτάρει ποζάροντας με καυτά εσώρουχα για λογαριασμό του περιοδικού Men's Health. Η Τζένα γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1980 και εκτός από -μέτρια- ηθοποιός είναι φοβερή χορεύτρια. Πριν αρχίσει να συμμετέχει σε ταινίας είχε δουλέψει για διάσημους τραγουδιστές και performers, όπως την Σελίν Ντιον, την Πινκ, τον Ρίκι Μάρτιν, την Τζάνετ Τζάκσον, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά βιντεοκλίπ διασήμων, όπως της Κριστίνα Αγκιλέρα, του Τζάστιν Τιμπερλέικ κ.ά. Ως προς τα κινηματογραφικά της βήματα, τα πιο γνωστά είναι ότι πρωταγωνίστησε στο «Step Up» και στο «Take The Lead» που έσκισαν στα box office. Στα γυρίσματα του Step γνώρισε μάλιστα τον έρωτα της ζωής της, τον εξαιρετικά ανερχόμενο ηθοποιό Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum) που πολύ χαρακτηρίζουν ως «νέο Μπραντ Πιτ», και τον παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2009.

Η Τζένα Ντιούαν (Jenna Dewan), η σέξι μελαχρινή ηθοποιός του Χόλιγουντ με τα τρομερά οπίσθια ετοιμάζει νέα ταινία και έτσι είπε να την προμοτάρει ποζάροντας με καυτά εσώρουχα για λογαριασμό του περιοδικού Men's Health.

Η Τζένα γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1980 και εκτός από -μέτρια- ηθοποιός είναι φοβερή χορεύτρια. Πριν αρχίσει να συμμετέχει σε ταινίας είχε δουλέψει για διάσημους τραγουδιστές και performers, όπως την Σελίν Ντιον, την Πινκ, τον Ρίκι Μάρτιν, την Τζάνετ Τζάκσον, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά βιντεοκλίπ διασήμων, όπως της Κριστίνα Αγκιλέρα, του Τζάστιν Τιμπερλέικ κ.ά.

Ως προς τα κινηματογραφικά της βήματα, τα πιο γνωστά είναι ότι πρωταγωνίστησε στο «Step Up» και στο «Take The Lead» που έσκισαν στα box office.

Στα γυρίσματα του Step γνώρισε μάλιστα τον έρωτα της ζωής της, τον εξαιρετικά ανερχόμενο ηθοποιό Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum) που πολύ χαρακτηρίζουν ως «νέο Μπραντ Πιτ», και τον παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2009.