Δίδυμα ζουμερά... φεγγάρια

21.11.2011
Με το δολοφονικό αυτό ντεκολτέ της φωτογραφίας εμφανίστηκε σε κλαμπ του Μάντσεστερ και όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας των φωτογραφικών πήραν φωτιά! Η καυτή Κλόε Σιμς (Chloe Sims), η 29χρονη πρωταγωνίστρια του "The Only Way Is Essex", του βρετανικού ριάλιτι που σπάει ρεκόρ τηλεθέασης δεν έκρυψε ποτέ ότι έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις. Πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού τα... δίδυμα ζουμερά φεγγάρια της κάνουν ακόμη και τους πιο αδαείς του είδους να το καταλάβουν! Για την ιστορία τώρα σημειώστε : Η Κλοέ έχει ένα εξάχρονο κοριτσάκι, την Μάντισον, δεν έχει όμως άνδρα στη ζωή της. Φήμες λένε πως είχε ερωτευτεί παράφορα τον ποδοσφαιρικό προπονητή Χοσέ Μουρίνιο. Το αστείο με αυτήν την κοπέλα είναι ότι θέλει πάση θυσία να γίνει διάσημη ανά την υφήλιο. Δε δίστασε μάλιστα να ισχυρίζεται παντού πως έχει ποζάρει για το Playboy, ενώ οι υπεύθυνοι του περιοδικού εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση (!) πως δεν την έχουν καν ακουστά!

Η καυτή Κλόε Σιμς (Chloe Sims), η 29χρονη πρωταγωνίστρια του "The Only Way Is Essex", του βρετανικού ριάλιτι που σπάει ρεκόρ τηλεθέασης δεν έκρυψε ποτέ ότι έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις.
Πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού τα … δίδυμα ζουμερά φεγγάρια της κάνουν ακόμη και τους πιο αδαείς του είδους να το καταλάβουν! Με το δολοφονικό αυτό ντεκολτέ της φωτογραφίας εμφανίστηκε σε κλαμπ του Μάντσεστερ και όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας των φωτογραφικών πήραν φωτιά!

Για την ιστορία τώρα σημειώστε :
Η Κλοέ έχει ένα εξάχρονο κοριτσάκι, την Μάντισον, δεν έχει όμως άνδρα στη ζωή της.

Φήμες λένε πως είχε ερωτευτεί παράφορα τον ποδοσφαιρικό προπονητή Χοσέ Μουρίνιο.

Το αστείο με αυτήν την κοπέλα είναι ότι θέλει πάση θυσία να γίνει διάσημη ανά την υφήλιο. Δε δίστασε μάλιστα να ισχυρίζεται παντού πως έχει ποζάρει για το Playboy, ενώ οι υπεύθυνοι του περιοδικού εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση (!) πως δεν την έχουν καν ακουστά!