Το βιβλίο του σωστού «ματάκια»

01.12.2011
Φάτε μάτια ψάρια... και το γκλάμουρ πάει σύννεφο για τον διάσημο Καλιφορνέζο φωτογράφο Εντ Φοξ (Ed Fox), ο οποίος μετά το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Glamour From the Ground Up» επιστρέφει κυκλοφορώντας τη συνέχεια με πρωταγωνιστές τις γυναικείες καμπύλες - και δη τα πόδια και τα δακτυλάκια τους. Τα πόδια είναι το μεγάλο φετίχ του διάσημου φωτογράφου και αυτό το καταλαβαίνουμε ξεφυλλίζοντας και τα δύο του λευκώματα, που κυκλοφορούν από τις πολυτελείς εκδόσεις TASCHEN. Ο Εντ Φοξ είχε ένα εφηβικό όνειρο! Να φωτογραφίζει αποκλειστικά τις κουκλάρες του Playboy. Αντ' αυτού έγινε επίσημος φωτογράφος ποδιών για λογαριασμό του εξειδικευμένου περιοδικού «Leg Show» και κατά μια έννοια εκπλήρωσε το μεγαλεπήβολο όνειρό του. Συνηθίζει μάλιστα να λέει ότι «το δεύτερο σώμα της γυναίκας είναι τα πόδια της»! Ο Έντ είναι περίφημος για τις ιδιαίτερα ερωτικές πόζες «από κάτω προς τα πάνω» στις οποίες απαθανατίζει τα μοντέλα του, καθώς και για την ιδιαίτερη αγάπη του... τα δακτυλάκια των ποδιών. Στο λεύκωμα «Ed Fox Vol. II» μας παρουσιάζει για ακόμα μια φορά τις υπέροχες καμπύλες μοντέλων φωτογραφημένων σε ζεστό φυσικό φωτισμό. Τα κείμενα του βιβλίου έχει επιμεληθεί η γνωστή και μη εξαιρετέα Νταϊάν Χάντσον (Dian Hanson), η οποία έχει βάλει την υπογραφή της και στα πιπεράτα λευκώματα: Vanessa del Rio: Fifty Years of Slightly Slutty Behavior, Tom of Finland XXL, και The Big Butt Book. Χ.Τ.

Φάτε μάτια ψάρια... και το γκλάμουρ πάει σύννεφο για τον διάσημο Καλιφορνέζο φωτογράφο Εντ Φοξ (Ed Fox), ο οποίος μετά το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Glamour From the Ground Up» επιστρέφει κυκλοφορώντας τη συνέχεια με πρωταγωνιστές τις γυναικείες καμπύλες - και δη τα πόδια και τα δακτυλάκια τους.

Τα πόδια είναι το μεγάλο φετίχ του διάσημου φωτογράφου και αυτό το καταλαβαίνουμε ξεφυλλίζοντας και τα δύο του λευκώματα, που κυκλοφορούν από τις πολυτελείς εκδόσεις TASCHEN.

Ο Εντ Φοξ είχε ένα εφηβικό όνειρο! Να φωτογραφίζει αποκλειστικά τις κουκλάρες του Playboy. Αντ' αυτού έγινε επίσημος φωτογράφος ποδιών για λογαριασμό του εξειδικευμένου περιοδικού «Leg Show» και κατά μια έννοια εκπλήρωσε το μεγαλεπήβολο όνειρό του. Συνηθίζει μάλιστα να λέει ότι «το δεύτερο σώμα της γυναίκας είναι τα πόδια της»! Ο Έντ είναι περίφημος για τις ιδιαίτερα ερωτικές πόζες «από κάτω προς τα πάνω» στις οποίες απαθανατίζει τα μοντέλα του, καθώς και για την ιδιαίτερη αγάπη του... τα δακτυλάκια των ποδιών.

Στο λεύκωμα «Ed Fox Vol. II» μας παρουσιάζει για ακόμα μια φορά τις υπέροχες καμπύλες μοντέλων φωτογραφημένων σε ζεστό φυσικό φωτισμό. Τα κείμενα του βιβλίου έχει επιμεληθεί η γνωστή και μη εξαιρετέα Νταϊάν Χάντσον (Dian Hanson), η οποία έχει βάλει την υπογραφή της και στα πιπεράτα λευκώματα: Vanessa del Rio: Fifty Years of Slightly Slutty Behavior, Tom of Finland XXL, και The Big Butt Book.

Χ.Τ.