Σκελετωμένος ο Μακόλεϊ Κάλκιν σήμερα

13.02.2012
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Culkin) σε τίποτα δε θυμίζει το γλυκό αγοράκι της ταινίας "Μόνος στο Σπίτι" με το τρομαγμένο βλέμμα. Εμφανώς αδυνατισμένος, σχεδόν σκελετωμένος, εθεάθη να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Είναι γνωστό πως στο παρελθόν είχε πολλά προβλήματα με καταχρήσεις και ναρκωτικά, για αυτό και πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται πως σήμερα ξανακύλισε. Ο εκπρόσωπος Τύπου του τριαντάρη πια Μακόλεϊ διέψευσε πως περνά κρίση με την υγεία του, ωστόσο μία εικόνα ισούται με χίλιες... λέξεις.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Culkin) σε τίποτα δε θυμίζει το γλυκό αγοράκι της ταινίας "Μόνος στο Σπίτι" με το τρομαγμένο βλέμμα. Εμφανώς αδυνατισμένος, σχεδόν σκελετωμένος, εθεάθη να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα ποτό ενέργειας στο χέρι.

Είναι γνωστό πως στο παρελθόν είχε πολλά προβλήματα με καταχρήσεις και ναρκωτικά, γι' αυτό και πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται πως σήμερα ξανακύλισε. Ο εκπρόσωπος Τύπου του τριαντάρη πια Μακόλεϊ διέψευσε πως περνά κρίση με την υγεία του, ωστόσο μία εικόνα ισούται με χίλιες... λέξεις.