Μαρία Σαράποβα: Τα μπαλάκια της κοστίζουν ακριβά

15.02.2012
Που να πιάσεις τα μπαλάκια της; Αδύνατον, διότι αυτά τα μπαλάκια τα άτιμα κινούνται με την ταχύτητα του φωτός! Ο λόγος για την πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του τένις στον κόσμο, τη Μαρία Σαράποβα (Maria Yuryevna Sharápova). Η ξανθιά Ρωσίδα -με ύψος 1.88 εκ. και 59 κιλά- είναι κάτοχος τριών Γκραν Σλαμ στο απλό και κάτοχος της κορυφής στην παγκόσμια κατάταξη στις γυναίκες. Κυρίως όμως η 24χρονη τενίστρια είναι κάτοχος των αρσενικών βλεμμάτων, που ξεσηκώνονται κάθε φορά που βγαίνει το γήπεδο και ασφαλίζει τα κίτρινα μπαλάκια κάτω από το εσώρουχό της. Το 2004 νίκησε τη Σερένα Γουίλιαμς και κατέκτησε το Ουίμπλεντον σε ηλικία μόλις 17 ετών. Το 2011 επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης μετά από 2 χρόνια. Αυτήν την στιγμή μετά τους τίτλους της στα τουρνουά της Ρώμης και του Καναδά βρίσκεται στην τέταρτη θέση του WTA Tour. Πριν λίγες μέρες έχασε από τη Γερμανίδα Κέρμπερ με 6-4, 6-4 στα προημιτελικά του WTA Open του Παρισιού. Τον Ιανουάριο του 2010 υπέγραψε οκταετές συμβόλαιο με την Nike, αξίας 70 εκατομμυρίων ευρώ!! Το 2008 ανακηρύχθηκε πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια «καθαρίζοντας» 26 εκατ. δολάρια το χρόνο, μπαίνοντας φυσικά και στην περίφημη λίστα του Forbes. Αρραβωνιαστικός της πανέμορφης Ρωσίδας είναι ο 27χρονος Σάσα Βουτζάσιτς (Sasha Vujacic) επαγγελματίας μπασκετμπολίστας των LA Lakers, ο οποίος έχει δηλώσει ότι παρακολουθεί κάθε αγώνα της αγαπημένης του και πεθαίνει από την αγωνία του σε κάθε σετ. Οι δύο αθλητές παγκοσμίου φήμης έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές από παπαράτσι να βολτάρουν με τις φόρμες τους και οι περαστικοί τους αποκαλούν χαϊδευτικά «γίγαντες», αφού η Σαράποβα είναι 1.88 και ο Σάσα 2.01!!

Που να πιάσεις τα μπαλάκια της; Αδύνατον, διότι αυτά τα μπαλάκια τα άτιμα κινούνται με την ταχύτητα του φωτός! Ο λόγος για την πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του τένις στον κόσμο, τη Μαρία Σαράποβα (Maria Yuryevna Sharápova).

Η ξανθιά Ρωσίδα -με ύψος 1.88 εκ. και 59 κιλά- είναι κάτοχος τριών Γκραν Σλαμ στο απλό και κάτοχος της κορυφής στην παγκόσμια κατάταξη στις γυναίκες. Κυρίως όμως η 24χρονη τενίστρια είναι κάτοχος των αρσενικών βλεμμάτων, που ξεσηκώνονται κάθε φορά που βγαίνει το γήπεδο και ασφαλίζει τα κίτρινα μπαλάκια κάτω από το εσώρουχό της.

Το 2004 νίκησε τη Σερένα Γουίλιαμς και κατέκτησε το Ουίμπλεντον σε ηλικία μόλις 17 ετών. Το 2011 επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης μετά από 2 χρόνια. Αυτήν την στιγμή μετά τους τίτλους της στα τουρνουά της Ρώμης και του Καναδά βρίσκεται στην τέταρτη θέση του WTA Tour. Πριν λίγες μέρες έχασε από τη Γερμανίδα Κέρμπερ με 6-4, 6-4 στα προημιτελικά του WTA Open του Παρισιού.

Τον Ιανουάριο του 2010 υπέγραψε οκταετές συμβόλαιο με την Nike, αξίας 70 εκατομμυρίων ευρώ!! Το 2008 ανακηρύχθηκε πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια «καθαρίζοντας» 26 εκατ. δολάρια το χρόνο, μπαίνοντας φυσικά και στην περίφημη λίστα του Forbes.

Αρραβωνιαστικός της πανέμορφης Ρωσίδας είναι ο 27χρονος Σάσα Βουτζάσιτς (Sasha Vujacic) επαγγελματίας μπασκετμπολίστας των LA Lakers, ο οποίος έχει δηλώσει ότι παρακολουθεί κάθε αγώνα της αγαπημένης του και πεθαίνει από την αγωνία του σε κάθε σετ. Οι δύο αθλητές παγκοσμίου φήμης έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές από παπαράτσι να βολτάρουν με τις φόρμες τους και οι περαστικοί τους αποκαλούν χαϊδευτικά «γίγαντες», αφού η Σαράποβα είναι 1.88 και ο Σάσα 2.01!!

Επιμέλεια Χ.Τ.