Δείχνει 100 χρόνων από τις πολλές πλαστικές

16.02.2012
Έχει υποβληθεί σε δεκάδες επεμβάσεις αισθητικής και είναι γνωστή στους κύκλους του Χόλιγουντ ως η Βασίλισσα της Σιλικόνης! Ο λόγος για τη γνωστή ηθοποιό Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith), σύζυγο του 46χρονου ηθοποιού Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas), η οποία έχει μανιάσει να νικήσει το χρόνο. Με τα αντίθετα δυστυχώς αποτελέσματα! Οι παπαράτσι τη συναντούν συχνά στο Μαλιμπού και τη φωτογραφίζουν ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Η 49χρονη Μέλανι, που μοιάζει 70 ετών, έχει κάνει αμέτρητα μπότοξ, έχει βάλει σιλικόνη στα χείλη, στα ζυγωματικά, έχει ανεβάσει το μέτωπό της και πολλά άλλα. Τι λέει ο Αντόνιο για όλα τούτα; Πριν δύο χρόνια δήλωσε δημοσίως ότι θέλει η γυναίκα του να σταματήσει πια να κάνει πλαστικές επεμβάσεις (μετά ερμήνευσε το ρόλο του πιο twisted πλαστικού χειρουργού στην ταινία «Το Δέρμα Που Κατοικώ» του Αλμοδόβαρ!). Ο γνωστός ηθοποιός που δεν έχει τη φήμη και του πιο πιστού συζύγου είχε δηλώσει: «Της είπα "Θέλω να σε δω να μεγαλώνεις και να μεγαλώσω κι εγώ μαζί σου, και δεν με νοιάζει". Η Μέλανι μου αρέσει όπως είναι, οι ρυτίδες είναι όμορφες».

Έχει υποβληθεί σε δεκάδες επεμβάσεις αισθητικής και είναι γνωστή στους κύκλους του Χόλιγουντ ως η Βασίλισσα της Σιλικόνης! Ο λόγος για τη γνωστή ηθοποιό Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith), σύζυγο του 46χρονου ηθοποιού Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas), η οποία έχει μανιάσει να νικήσει το χρόνο. Με τα αντίθετα δυστυχώς αποτελέσματα! Οι παπαράτσι τη συναντούν συχνά στο Μαλιμπού και τη φωτογραφίζουν ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Η 49χρονη Μέλανι, που μοιάζει 70 ετών, έχει κάνει αμέτρητα μπότοξ, έχει βάλει σιλικόνη στα χείλη, στα ζυγωματικά, έχει ανεβάσει το μέτωπό της και πολλά άλλα. Τι λέει ο Αντόνιο για όλα τούτα; Πριν δύο χρόνια δήλωσε δημοσίως ότι θέλει η γυναίκα του να σταματήσει πια να κάνει πλαστικές επεμβάσεις (μετά ερμήνευσε το ρόλο του πιο twisted πλαστικού χειρουργού στην ταινία «Το Δέρμα Που Κατοικώ» του Αλμοδόβαρ!). Ο γνωστός ηθοποιός που δεν έχει τη φήμη και του πιο πιστού συζύγου είχε δηλώσει: «Της είπα "Θέλω να σε δω να μεγαλώνεις και να μεγαλώσω κι εγώ μαζί σου, και δεν με νοιάζει". Η Μέλανι μου αρέσει όπως είναι, οι ρυτίδες είναι όμορφες».