Τα "τουρλώνει" γιατί... κρυώνει

16.02.2012
Μάλλον κρυώνει λιγουλάκι η νεαρή Τζόρτζι Πότερ (Jorgie Porter) και είπε να φωτογραφηθεί κοντά στο ασημί καλοριφέρ, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει όταν κοιτάμε τα λιγοστά της εσωρουχάκια! Έτσι με φόντο ένα ολίγον vintage σκηνικό (βλ. κορνίζα καθρέπτη) δέχθηκε τα φλας του φωτογράφου για λογαριασμό του περιοδικού Nuts, προκαλώντας εγκεφαλικά στους βρετανούς συμπατριώτες της! Ποια είναι η Πότερ; Γεννήθηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας ανήμερα των Χριστουγέννων το 1987 και σήμερα πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Hollyoaks». Μικρή έκανε μπαλέτο, όμως ο δάσκαλός της την απέτρεψε από το να συνεχίσει το χορό, επειδή ήταν υπέρβαρη… Έφηβη έδωσε τρομερή μάχη με τα κιλά της, δοκιμάζοντας όλων των ειδών τις δίαιτες και τελικά τα κατάφερε και απέκτησε κορμί λαμπάδα!

Μάλλον κρυώνει λιγουλάκι η νεαρή Τζόρτζι Πότερ (Jorgie Porter) και είπε να φωτογραφηθεί κοντά στο ασημί καλοριφέρ, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει όταν κοιτάμε τα λιγοστά της εσωρουχάκια!

Έτσι με φόντο ένα ολίγον vintage σκηνικό (βλ. κορνίζα καθρέπτη) δέχθηκε τα φλας του φωτογράφου για λογαριασμό του περιοδικού Nuts, προκαλώντας εγκεφαλικά στους βρετανούς συμπατριώτες της!

Ποια είναι η Πότερ; Γεννήθηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας ανήμερα των Χριστουγέννων το 1987 και σήμερα πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Hollyoaks». Μικρή έκανε μπαλέτο, όμως ο δάσκαλός της την απέτρεψε από το να συνεχίσει το χορό, επειδή ήταν υπέρβαρη… Έφηβη έδωσε τρομερή μάχη με τα κιλά της, δοκιμάζοντας όλων των ειδών τις δίαιτες και τελικά τα κατάφερε και απέκτησε κορμί λαμπάδα!