Τι έπαθε το πρόσωπο της Βικτόριας Μπέκαμ;

17.02.2012
Μάλλον ξάγρυπνη κρατά την Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) η μόλις λίγων μηνών κορούλα της, διαφορετικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το γιατί δείχνει τόσο πολύ κουρασμένη. Το πρόσωπό της είναι σχεδόν παραμορφωμένο: μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της, ενώ τα ζυγωματικά της πιο έντονα από ποτέ κάνουν το πρόσωπό της εξαιρετικά αδύνατο. Η 37χρονη Βικτόρια δε θυμίζει σε τίποτα την έφηβη κοπέλα της φωτογραφίας που έσφυζε από υγεία! Ειδικοί πλαστικοί χειρουργοί διατείνονται πως στη μεγάλη αυτή αλλαγή δεν έχουν συμβάλλει τόσο οι πλαστικές – πολλοί πιστεύουν ότι υποβληθεί μόνο σε ρινοπλαστική- όσο το βάρος που έχει χάσει, αλλά και το πέρασμα του χρόνου από πάνω της! Χαρακτηριστικά μάλιστα αναφέρουν πως όλοι οι άνθρωποι, όσο μεγαλώνουμε, χάνουμε βάρος από το πρόσωπο, κυρίως στην περιοχή των ζυγωματικών, τα οποία δείχνουν πιο έντονα. Αν αυτό τώρα το συνδυάσετε με το γεγονός ότι το πρώην μέλος των Spice Girls, έχει κάνει τέσσερα παιδιά με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, χωρίς να βάλει ένα γραμμάριο πάνω της… τότε τα αποτελέσματα τα βλέπετε!

Μάλλον ξάγρυπνη κρατά την Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) η μόλις λίγων μηνών κορούλα της, διαφορετικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το γιατί δείχνει τόσο πολύ κουρασμένη. Το πρόσωπό της είναι σχεδόν παραμορφωμένο: μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της, ενώ τα ζυγωματικά της πιο έντονα από ποτέ κάνουν το πρόσωπό της εξαιρετικά αδύνατο.
Η 37χρονη Βικτόρια δε θυμίζει σε τίποτα την έφηβη κοπέλα της φωτογραφίας που έσφυζε από υγεία! Ειδικοί πλαστικοί χειρουργοί διατείνονται πως στη μεγάλη αυτή αλλαγή δεν έχουν συμβάλλει τόσο οι πλαστικές – πολλοί πιστεύουν ότι υποβληθεί μόνο σε ρινοπλαστική- όσο το βάρος που έχει χάσει, αλλά και το πέρασμα του χρόνου από πάνω της!
Χαρακτηριστικά μάλιστα αναφέρουν πως όλοι οι άνθρωποι, όσο μεγαλώνουμε, χάνουμε βάρος από το πρόσωπο, κυρίως στην περιοχή των ζυγωματικών, τα οποία δείχνουν πιο έντονα. Αν αυτό τώρα το συνδυάσετε με το γεγονός ότι το πρώην μέλος των Spice Girls, έχει κάνει τέσσερα παιδιά με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, χωρίς να βάλει ένα γραμμάριο πάνω της… τότε τα αποτελέσματα τα βλέπετε!