Που είναι σήμερα ο ταξίαρχος Θεοχάρης;

17.02.2012
Ποιος δεν γνωρίζει τον αστυνόμο Θεοχάρη, το φοβερό και τρομερό αυτό όργανο της Τάξης, που όπου πατούσε έτριζαν τα… πατώματα; Που όταν έβγαινε από το στόμα του η λέξη «σκουλήκι», κοβόντουσαν τα ήπατα στη μισή ελληνική επικράτεια; Ο λόγος για τον 62χρονο Γιώργο Βασιλείου που άφησε εποχή στο ρόλο του αστυνόμου Στάθη Θεοχάρη στην τηλεοπτική σειρά Καλημέρα Ζωή. Συνταξιούχος σήμερα, ο Γιώργος Βασιλείου ζει μόνιμα με την οικογένειά του στη Σαλαμίνα. Έχει δύο παιδιά, ένα γιο 31 χρόνων και μία κόρη, 22 χρόνων, φοιτήτρια στον Πειραιά. Σας θυμίζουμε πως ο γνωστός ηθοποιός τερμάτισε ουσιαστικά την υποκριτική του καριέρα, όταν εξελέγη βουλευτής στη Β' περιφέρεια Πειραιά με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιος δεν γνωρίζει τον αστυνόμο Θεοχάρη, το φοβερό και τρομερό αυτό όργανο της Τάξης, που όπου πατούσε έτριζαν τα… πατώματα; Που όταν έβγαινε από το στόμα του η λέξη «σκουλήκι», κοβόντουσαν τα ήπατα στη μισή ελληνική επικράτεια;
Ο λόγος για τον 62χρονο Γιώργο Βασιλείου που άφησε εποχή στο ρόλο του αστυνόμου Στάθη Θεοχάρη στην τηλεοπτική σειρά Καλημέρα Ζωή.
Συνταξιούχος σήμερα, ο Γιώργος Βασιλείου ζει μόνιμα με την οικογένειά του στη Σαλαμίνα. Έχει δύο παιδιά, ένα γιο 31 χρόνων και μία κόρη, 22 χρόνων, φοιτήτρια στον Πειραιά.
Σας θυμίζουμε πως ο γνωστός ηθοποιός τερμάτισε ουσιαστικά την υποκριτική του καριέρα, όταν εξελέγη βουλευτής στη Β' περιφέρεια Πειραιά με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.