Χαμός με την πεταλούδα τατουάζ της Μπελέν

20.02.2012
Αχ Μπελέν, ό,τι και να κάνεις ξετρελαίνεις τους Ιταλούς! Η 27χρονη María Belén Rodríguez Cozzani είναι το πιο hot κορμί της Ιταλίας, αν και κατάγεται από την Αργεντινή. Showgirl, μοντέλο, τηλεοπτική περσόνα και ηθοποιός, έχει να επιδείξει ενδιαφέρουσα τηλεοπτική καριέρα στην Ιταλία, με μεγάλη απήχηση στον ανδρικό πληθυσμό. H «Ελιζαμπέτα Κανάλις του Σαν Ρέμο» έκανε νέο τατουάζ, μια πεταλουδίτσα, σε επίμαχο σημείο και έσπευσε να το επιδείξει στο 62ο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο. Με μια ανοικτή τουαλέτα αλά Αντζελίνα Τζολί, η Μπελέν άφησε να φανεί η πεταλουδίτσα της εγείροντας αντιδράσεις. ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΜΠΕΛΕΝ

Αχ Μπελέν, ό,τι και να κάνεις ξετρελαίνεις τους Ιταλούς! Η 27χρονη María Belén Rodríguez Cozzani είναι το πιο hot κορμί της Ιταλίας, αν και κατάγεται από την Αργεντινή. Showgirl, μοντέλο, τηλεοπτική περσόνα και ηθοποιός, έχει να επιδείξει ενδιαφέρουσα τηλεοπτική καριέρα στην Ιταλία, με μεγάλη απήχηση στον ανδρικό πληθυσμό.

H «Ελιζαμπέτα Κανάλις του Σαν Ρέμο» έκανε νέο τατουάζ, μια έγχρωμη πεταλουδίτσα, σε επίμαχο σημείο και έσπευσε να το επιδείξει στο 62ο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο. Με μια ανοικτή τουαλέτα αλά Αντζελίνα Τζολί, η Μπελέν άφησε να φανεί η πεταλουδίτσα της εγείροντας αντιδράσεις.