Παρθένα ετών 21 αρπάζει ό,τι βρει μπροστά της

20.02.2012
Μπορεί η συμμετοχή της στο γνωστό reality «Big Brother» να της άνοιξε την πόρτα της αναγνώρισης ανά τον κόσμο, την πόρτα όμως της γυναικείας της αγνότητας την κρατά ακόμη σφραγισμένη. Ο λόγος για την Νοέλια Ρίος, το «καυτό» αργεντίνικο μοντέλο, που φροντίζει να μας κρατά ζεστούς μέσα στο καταχείμωνο. Έτσι μετά από μία σειρά ακατάλληλων φωτογραφήσεων, στις οποίες μέχρι και ένα τσαμπί από μπανάνες «τίμησε» δεόντως, αποκάλυψε πως είναι ακόμη παρθένα! Ναι, καλά διαβάζετε, την κοπέλα δεν την έχει αγγίξει άνδρας. Όμως σύντομα, στα εικοστά πρώτα της γενέθλια θα αρπάξει ό,τι βρει μπροστά της (και ο νοών νοείτο)! Μάλιστα η ίδια δηλώνει: «Είμαι παρθένα, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Περιμένω σύντομα τα γενέθλια μου και όταν γίνω 21 ίσως να αρπάξω ό,τι βρω μπροστά μου.»

Μπορεί η συμμετοχή της στο γνωστό reality «Big Brother» να της άνοιξε την πόρτα της αναγνώρισης ανά τον κόσμο, την πόρτα όμως της γυναικείας της αγνότητας την κρατά ακόμη σφραγισμένη.

Ο λόγος για την Νοέλια Ρίος, το «καυτό» αργεντίνικο μοντέλο, που φροντίζει να μας κρατά ζεστούς μέσα στο καταχείμωνο. Έτσι μετά από μία σειρά ακατάλληλων φωτογραφήσεων, στις οποίες μέχρι και ένα τσαμπί από μπανάνες «τίμησε» δεόντως, αποκάλυψε πως είναι ακόμη παρθένα! Ναι, καλά διαβάζετε, την κοπέλα δεν την έχει αγγίξει άνδρας. Όμως σύντομα, στα εικοστά πρώτα της γενέθλια θα αρπάξει ό,τι βρει μπροστά της (και ο νοών νοείτο)! Μάλιστα η ίδια δηλώνει: «Είμαι παρθένα, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Περιμένω σύντομα τα γενέθλια μου και όταν γίνω 21 ίσως να αρπάξω ό,τι βρω μπροστά μου