Η Μις Φιλανδία με καυτό μπραζίλιαν

22.02.2012
Ότι ένα κορίτσι από μια παγωμένη χώρα (βλέπε Φινλανδία) θα φοράει μπικίνι καλύτερα από μια τύπισσα γέννημα θρέμμα Μαϊάμι, δεν το φανταζόμασταν! Η Μις Φιλανδία 2012, Σάρα Γιασμίνα Σάφακ (Sara Yasmina Chafak), απολαμβάνει τις διακοπές της με καυτό μπραζίλιαν μπικίνι σε παραλία του Μαϊάμι. Η 23χρονη καλλονή, που προετοιμάζεται για τα Miss Universe, τράβηξε τις μηχανές των παπαράτσι με τα εντυπωσιακά μπικίνι της, το μπρούτζινο δέρμα της και τον σύντροφό της, Τόμας Βαρεσβούο. Η Σάφακ στέφθηκε Μις Φιλανδία τον Ιανουάριο, όταν η αρχική νικήτρια Πία Πακάρινεν παραιτήθηκε από τον τίτλο της! Η Σάρα έκανε ένα διάλειμμα από το διάβασμά της κολυμπώντας στο Μαϊάμι, αφού ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο της (Διεθνής Οικονομική Πολιτική και Μάρκετιγκ) από το Πανεπιστήμιο της Εσθονίας.

Ότι ένα κορίτσι από μια παγωμένη χώρα (βλέπε Φινλανδία) θα φοράει μπικίνι καλύτερα από μια τύπισσα γέννημα θρέμμα Μαϊάμι, δεν το φανταζόμασταν! Η Μις Φιλανδία 2012, Σάρα Γιασμίνα Σάφακ (Sara Yasmina Chafak), απολαμβάνει τις διακοπές της με καυτό μπραζίλιαν μπικίνι σε παραλία του Μαϊάμι.

Η 23χρονη καλλονή, που προετοιμάζεται για τα Miss Universe, τράβηξε τις μηχανές των παπαράτσι με τα εντυπωσιακά μπικίνι της, το μπρούτζινο δέρμα της και τον σύντροφό της, Τόμας Βαρεσβούο. Η Σάφακ στέφθηκε Μις Φιλανδία τον Ιανουάριο, όταν η αρχική νικήτρια Πία Πακάρινεν παραιτήθηκε από τον τίτλο της! Η Σάρα έκανε ένα διάλειμμα από το διάβασμά της κολυμπώντας στο Μαϊάμι, αφού ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο της (Διεθνής Οικονομική Πολιτική και Μάρκετιγκ) από το Πανεπιστήμιο της Εσθονίας.