Η Πέπη Τσεσμελή σκανδαλίζει με παλιά φωτογράφηση

24.02.2012
Ποιος δεν θυμάται την Πέπη Τσεσμελή, την ξανθιά τηλεπερσόνα που μεσουρανούσε στη δεκαετία του ’90, είχε φανατικούς θαυμαστές σε καλτ εκπομπές όπως το Ερωτοδικείο, το Αυτόφωρο, και Στον Καναπέ με την Πέπη και σκανδάλιζε αρειμανίως τους πάντες άλλοτε με τα προκλητικά τις τραγούδια, άλλοτε με τις καυτές της φωτογραφήσεις (όπως αυτή που σας παρουσιάζουμε) Αποκορύφωμα στην καριέρα της; Η σύλληψή της το 2003 ως εργαζόμενη σε Οίκο Ανοχής! Τελευταία η Πέπη επέστρεψε στο προσκήνιο της σόουμπιζ, εξαιτίας των φημών που κυκλοφόρησαν ότι διατηρεί ερωτική σχέση με τον αδελφό του Αδωνη Γεωργιάδη, Αλέξανδρο. Ο τελευταίος μάλιστα επιβεβαίωσε το γεγονός σε τηλεοπτική εκπομπή προκαλώντας ρίγη έκπληξης ακόμη και στους πιο προοδευτικούς! Αναφορικά πάντως με το θεωρητικό background της Πέπης… οφείλουμε να παραδεχθούμε το πολυτάλαντο του χαρακτήρα της καθώς το βιογραφικό της είναι γεμάτο από διαφορετικά αντικείμενα σπουδών! Απόφοιτος Γαλλικής φιλολογίας από την Γαλλική Ακαδημία με σπουδές στο πιάνο, έχει εμφανιστεί σε κοντσέρτα στην αίθουσα του Παρνασσού. Έχει επίσης αποφοιτήσει από σχολή δημοσιογραφίας, από σχολή μαγειρικής, ενώ έχει κάνει σεμινάρια τηλεπαρουσίασης και σεμινάρια με ειδίκευση στα τυριά.

Ποιος δεν θυμάται την Πέπη Τσεσμελή, την ξανθιά τηλεπερσόνα που μεσουρανούσε στη δεκαετία του ’90, είχε φανατικούς θαυμαστές σε καλτ εκπομπές όπως το Ερωτοδικείο, το Αυτόφωρο, και Στον Καναπέ με την Πέπη και σκανδάλιζε αρειμανίως τους πάντες άλλοτε με τα προκλητικά τις τραγούδια, άλλοτε με τις καυτές της φωτογραφήσεις (όπως αυτή που σας παρουσιάζουμε)
Αποκορύφωμα στην καριέρα της; Η σύλληψή της το 2003 ως εργαζόμενη σε Οίκο Ανοχής!

Τελευταία η Πέπη επέστρεψε στο προσκήνιο της σόουμπιζ, εξαιτίας των φημών που κυκλοφόρησαν ότι διατηρεί ερωτική σχέση με τον αδελφό του Αδωνη Γεωργιάδη, Αλέξανδρο. Ο τελευταίος μάλιστα επιβεβαίωσε το γεγονός σε τηλεοπτική εκπομπή προκαλώντας ρίγη έκπληξης ακόμη και στους πιο προοδευτικούς!

Αναφορικά πάντως με το θεωρητικό background της Πέπης… οφείλουμε να παραδεχθούμε το πολυτάλαντο του χαρακτήρα της καθώς το βιογραφικό της είναι γεμάτο από διαφορετικά αντικείμενα σπουδών! Απόφοιτος Γαλλικής φιλολογίας από την Γαλλική Ακαδημία με σπουδές στο πιάνο, έχει εμφανιστεί σε κοντσέρτα στην αίθουσα του Παρνασσού. Έχει επίσης αποφοιτήσει από σχολή δημοσιογραφίας, από σχολή μαγειρικής, ενώ έχει κάνει σεμινάρια τηλεπαρουσίασης και σεμινάρια με ειδίκευση στα τυριά.