H Ίμοτζεν Τόμας φωνάζει στο... κρεβάτι

29.02.2012
H Ίμοτζεν Τόμας (Imogen Tomas) έφερε θύελλα στο καινούριο τεύχος του περιοδικού Nuts, αφού τα πετάει όλα! Η Ίμοτζεν γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 1981 στην Ουαλία. Σπούδασε ψυχολογία και στα 22 έγινε ευρέως γνωστή καθώς αναδείχθηκε Μις Ουαλία, όμως το μεγάλο μπαμ στην καριέρα της ήταν η συμμετοχή της στο Big Brother. Έκτοτε έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις και εξώφυλλα. Η σέξι Ουαλή έχει ιδιαίτερη προτίμηση στους ποδοσφαιριστές και στη λίστα των αγαπητικών της βρίσκουμε ονόματα όπως: Ντουάιτ Γιορκ, Λι Τραντλ και τον μεγάλο και τρανό Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ φημολογείται πως η φωνή της στο κρεβάτι είναι εξαιρετικά... σθεντόρια!

H Ίμοτζεν Τόμας (Imogen Tomas) έφερε θύελλα στο καινούριο τεύχος του περιοδικού Nuts, αφού τα πετάει όλα! Η Ίμοτζεν γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 1981 στην Ουαλία. Σπούδασε ψυχολογία και στα 22 έγινε ευρέως γνωστή καθώς αναδείχθηκε Μις Ουαλία, όμως το μεγάλο μπαμ στην καριέρα της ήταν η συμμετοχή της στο Big Brother. Έκτοτε έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις και εξώφυλλα.
Η σέξι Ουαλή έχει ιδιαίτερη προτίμηση στους ποδοσφαιριστές και στη λίστα των αγαπητικών της βρίσκουμε ονόματα όπως: Ντουάιτ Γιορκ, Λι Τραντλ και τον μεγάλο και τρανό Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ φημολογείται πως η φωνή της στο κρεβάτι είναι εξαιρετικά... σθεντόρια!