Τουχτσέ Καζάζ: Η Τουρκάλα του Σεϊταρίδη σε σέξι φωτογράφηση

01.03.2012
Τη μελαχρινή καλλονή και πρώην Μις Τουρκία, Τουχτσέ Καζάζ (Tuğçe Kazaz ), τη γνωρίσαμε στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», όπου ερωτεύτηκε τον Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη. Οι δυό τους σύντομα παντρεύτηκαν, αφού εκείνη ασπάστηκε τον χριστιανισμό και ψυχράνθηκε με την οικογένειά της. Η Τουχτσέ Καζάζ, που δηλώνει σήμερα στον τουρκικό Τύπο ότι μετάνιωσε που παντρεύτηκε τον Σεϊταρίδη και άλλαξε θρήσκευμα - και είναι πλέον ευτυχισμένη που την έχουν δεχθεί πίσω οι δικοί της - είναι ένα πλάσμα με τρομερή φωτογένεια. Από τις φωτογραφήσεις της σε τουρκικά περιοδικά μόδας και ομορφιάς βλέπουμε ότι μπορεί άνετα να συγκριθεί με έμπειρα μοντέλα διεθνώς. Η Τουρκάλα ηθοποιός και μοντέλο, την οποία παρέσυρε ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση για να παντρευτεί, περιγράφει ως μοιραίο λάθος τον γάμο της, ενώ σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου αν θα ξαναδοκίμαζε ένα γάμο... απαντάει «Αυτό θα είναι κισμέτ». Η Τουχτσέ ζει στο Μιλάνο, απέρριψε πρόταση για συνεργασία με τη Victoria's Secret και δηλώνει ότι έχει άφησει τα ξενύχτια, τα ποτά και τις καταχρήσεις. Το καλλίγραμμο κορμί της είναι αποτέλεσμα ενασχόλησης με το Τάι Τσι, ενώ δεν κρύβει την μεγάλη αγάπη της στα τατουάζ. ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΧΤΣΕ Επιμέλεια Χ.Τ.

Τη μελαχρινή καλλονή και πρώην Μις Τουρκία, Τουχτσέ Καζάζ (Tuğçe Kazaz ), τη γνωρίσαμε στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», όπου ερωτεύτηκε τον Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη. Οι δυό τους σύντομα παντρεύτηκαν, αφού εκείνη ασπάστηκε τον χριστιανισμό και ψυχράνθηκε με την οικογένειά της.

Η Τουχτσέ Καζάζ, που δηλώνει σήμερα στον τουρκικό Τύπο ότι μετάνιωσε που παντρεύτηκε τον Σεϊταρίδη και άλλαξε θρήσκευμα - και είναι πλέον ευτυχισμένη που την έχουν δεχθεί πίσω οι δικοί της - είναι ένα πλάσμα με τρομερή φωτογένεια. Από τις φωτογραφήσεις της σε τουρκικά περιοδικά μόδας και ομορφιάς βλέπουμε ότι μπορεί άνετα να συγκριθεί με έμπειρα μοντέλα διεθνώς.

Η Τουρκάλα ηθοποιός και μοντέλο, την οποία παρέσυρε ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση για να παντρευτεί, περιγράφει ως μοιραίο λάθος τον γάμο της, ενώ σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου αν θα ξαναδοκίμαζε ένα γάμο... απαντάει «Αυτό θα είναι κισμέτ».

Η Τουχτσέ ζει στο Μιλάνο, απέρριψε πρόταση για συνεργασία με τη Victoria's Secret και δηλώνει ότι έχει άφησει τα ξενύχτια, τα ποτά και τις καταχρήσεις. Το καλλίγραμμο κορμί της είναι αποτέλεσμα ενασχόλησης με το Τάι Τσι, ενώ δεν κρύβει την μεγάλη αγάπη της στα τατουάζ.

Επιμέλεια Χ.Τ.