Απίστευτο ξεμάλλιασμα ανάμεσα σε δύο τοπ μόντελς

02.03.2012
Μοντέλα είναι, θα μπορούσαν να τσακώνονται για το ποια θα φορέσει το πιο όμορφο σουτιέν ή τις πιο ψηλές γόβες! Όποιος και αν είναι ο θυμός τους, ο γατο-καυγάς ανάμεσα σε δύο τοπ μόντελς ποτέ δεν έμοιαζε τόσο γκλάμορους. Τα μοντέλα είναι η αγνώριστη Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) και η σούπερ καυτή Ντούτζεν Κρος (Doutzen Kroes). Τα μοντέλα της Victoria's Secret καυγαδίζουν με τρέλα στην πρόσφατη φωτογράφηση του περιοδικού V και διαιτητής στην αναμέτρησή τους είναι ο διάσημος φωτογράφος Μάριο Τεστίνο (Mario Testino). Με μαλλιά Μοϊκάνου, καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και έντονο tribal μακιγιάζ, η Βραζιλιάνα Αντριάνα και η Ολλανδή Κρος παλεύουν με νύχια και δόντια!

Μοντέλα είναι, θα μπορούσαν να τσακώνονται για το ποια θα φορέσει το πιο όμορφο σουτιέν ή τις πιο ψηλές γόβες! Όποιος και αν είναι ο θυμός τους, ο γατο-καβγάς ανάμεσα σε δύο τοπ μόντελς ποτέ δεν έμοιαζε τόσο γκλάμορους. Τα μοντέλα είναι η αγνώριστη Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) και η σούπερ καυτή Ντούτζεν Κρος (Doutzen Kroes).

Τα μοντέλα της Victoria's Secret καβγαδίζουν στην πρόσφατη φωτογράφηση του περιοδικού V και διαιτητής στην αναμέτρησή τους είναι ο διάσημος φωτογράφος Μάριο Τεστίνο (Mario Testino). Με μαλλιά Μοϊκάνου, καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και tribal μακιγιάζ, η Βραζιλιάνα Αντριάνα και η Ολλανδή Κρος παλεύουν με νύχια και δόντια!