Η Χριστίνα Μουστάκα όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

05.03.2012
Κύρια ασχολία της Χριστίνας Μουστάκα είναι να σκανδαλίζει τους Έλληνες με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της και τις καυτές της πόζες (μία από αυτές σας παρουσιάζουμε σήμερα) και να τους κάνει να παραληρούν στη θέασή της, ξεχνώντας προς στιγμήν την οικονομική... κρίση. Η Χριστίνα μας γεννήθηκε το 1988, έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας των ΤΕΙ Αθηνών, όμως ασχολείται με το μόντελιγκ (την είδαμε πρώτη φορά να παρουσιάζει μαγιό στην εκπομπή της Ελένης Μεναγάκη) και τα τελευταία χρόνια είναι το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα, όπου και παρουσιάζει χιουμοριστικά web βιντεάκια!

Κύρια ασχολία της Χριστίνας Μουστάκα είναι να σκανδαλίζει τους Έλληνες με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της και τις καυτές της πόζες (μία από αυτές σας παρουσιάζουμε σήμερα) και να τους κάνει να παραληρούν στη θέασή της, ξεχνώντας προς στιγμήν την οικονομική... κρίση.

Η Χριστίνα μας γεννήθηκε το 1988, έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας των ΤΕΙ Αθηνών, όμως ασχολείται με το μόντελιγκ (την είδαμε πρώτη φορά να παρουσιάζει μαγιό στην εκπομπή της Ελένης Μεναγάκη) και τα τελευταία χρόνια είναι το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα, όπου και παρουσιάζει χιουμοριστικά web βιντεάκια!