Η Λατίνα Κιμ Καρντάσιαν τρελαίνεται για... μακροβούτια

06.03.2012
Η τελευταία φορά που είδαμε τη Βραζιλιάνα καλλονή Σουελίν Μεδέιρος (SueLyn Medeiros) (με σήμα κατατεθέν τα τεράστια στρογγυλά της οπίσθια) ήταν μετά την τεράστια καραμπόλα που προκάλεσε με το Delorean αυτοκίνητό της στο Hollywood Boulevard. Τα νομικά θέματα του ατυχήματος δεν έχουν ακόμα λυθεί και η «Λατίνα Κιμ Καρντάσιαν» όπως την αποκαλούν πήρε τη θλίψη της και και τα μαλακά της μόρια και πήγε για μπάνιο με τον νέο αγαπημένο της στα νησιά Μπαρμπέιντος. Να θυμίσουμε ότι η Σουελίν Μεδέιρος γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1986 στη Νέα Υόρκη από γονείς Βραζιλιάνους. Η εξωτική ομορφιά της αλλά, κυρίως το μέγεθος, το σχήμα και το «ύψος» των οπισθίων της την έχουν κάνει περιζήτητη στην Αμερική. Η Σουελίν είναι ένα αυθεντικό πάρτι άνιμαλ, έχει συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν υπάρχει πισίνα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας στην οποία δεν έχει φωτογραφηθεί με μαγιό κορδόνι. Τις μετοχές της ανέβασε κατακόρυφα όταν το όνομά της συνδέθηκε ερωτικά με τον "πολλά βαρύ" 50CENT και τον 37χρονο Αμερικανό ηθοποιό Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio).

Η τελευταία φορά που είδαμε τη Βραζιλιάνα καλλονή Σουελίν Μεδέιρος (SueLyn Medeiros) (με σήμα κατατεθέν τα τεράστια στρογγυλά της οπίσθια) ήταν μετά την τεράστια καραμπόλα που προκάλεσε με το Delorean αυτοκίνητό της στο Hollywood Boulevard. Τα νομικά θέματα του ατυχήματος δεν έχουν ακόμα λυθεί και η «Λατίνα Κιμ Καρντάσιαν» όπως την αποκαλούν πήρε τη θλίψη της και και τα μαλακά της μόρια και πήγε για μπάνιο με τον νέο αγαπημένο της στα νησιά Μπαρμπέιντος.

Να θυμίσουμε ότι η Σουελίν Μεδέιρος γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1986 στη Νέα Υόρκη από γονείς Βραζιλιάνους. Η εξωτική ομορφιά της αλλά, κυρίως το μέγεθος, το σχήμα και το «ύψος» των οπισθίων της την έχουν κάνει περιζήτητη στην Αμερική. Η Σουελίν είναι ένα αυθεντικό πάρτι άνιμαλ, έχει συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν υπάρχει πισίνα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας στην οποία δεν έχει φωτογραφηθεί με μαγιό κορδόνι. Τις μετοχές της ανέβασε κατακόρυφα όταν το όνομά της συνδέθηκε ερωτικά με τον "πολλά βαρύ" 50CENT και τον 37χρονο Αμερικανό ηθοποιό Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio).