Οπίσθια μεγατόνων σε διαγωνισμό στη Χιλή

06.03.2012
Τα επίμαχα «μάγουλα» πρέπει να φαίνονται απαλά και να έχουν ομοιόμορφο μαύρισμα. Γνωστή μάρκα αθλητικών ειδών έκανε φέτος, λίγο πριν το καλοκαίρι του 2012, τον ετήσιο διαγωνισμό οπισθίων της στη Χιλή. Οι διαγωνιζόμενες για τον τίτλο Miss Reef Chile 2012 πόζαραν επιδεικνύοντας τα μαγιό τους, επιθυμώντας φυσικά να πάρουν την πρώτη θέση. ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Γνωστή μάρκα αθλητικών ειδών έκανε φέτος, λίγο πριν το καλοκαίρι του 2012, τον ετήσιο διαγωνισμό οπισθίων της στη Χιλή. Οι διαγωνιζόμενες για τον τίτλο «Miss Reef Chile 2012» πόζαραν επιδεικνύοντας τα μικροσκοπικά μαγιό τους, επιθυμώντας φυσικά να πάρουν την πρώτη θέση.

Τι θα πρέπει να διαθέτουν όλες όσες συμμετείχαν στον διαγωνισμό που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε διάφορα μέρη του κόσμου; Καταρχάς, επιβάλλεται να είναι καλλίγραμμες, γυμνασμένες και φυσικά να έχουν αψεγάδιαστα οπίσθια, ώστε τα μαγιό της φίρμας να φαίνονται απόλυτα τέλεια. Τα επίμαχα «μάγουλα» πρέπει να φαίνονται απαλά και να έχουν ομοιόμορφο μαύρισμα. Τέλος, η νικήτρια θα πρέπει να συνδυάζει τα καλοσχηματισμένα οπίσθια με όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου και ευχάριστη προσωπικότητα.

Στο βίντεο από τον σχετικό διαγωνισμό οι κοπέλες που ερωτήθηκαν, δήλωσαν ότι έκαναν αυστηρή δίαιτα και γυμναστική, ώστε να είναι στα καλύτερά τους για τη μεγάλη μέρα - κομμένες οι μακαρονάδες και τα γλυκά είπε μια από τις πιο τροφαντές συμμετέχουσες.

Miss Reef 2012 της Χιλής, στο παραδεισένιο θέρετρο Viña del Mar, αναδείχθηκε η ομολογουμένως απίστευτη Κάρεν Ντελ Καστίγιο (Karen Del Castillo), η οποία μας έστειλε ένα τεράστιο φιλί στο τέλος του βίντεο...

Χ.Τ.