Τζίνα Αλιμόνου... κι αλίμονο σε μας!

19.03.2012
Σπαρτιάτισσα με τα όλα της! Με αφορμή την επιστροφή της Τζίνα Αλιμόνου στα θεατρικά δρώμενα, θυμηθήκαμε μία παλαιότερη καυτή φωτογράφησή της! Η Τζίνα μετά από δύο χρόνια αποχής από το χώρο της υποκριτικής, επιστρέφει δυναμικά στο χώρο του θεάτρου πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Έκτο πάτωμα». Η πανέμορφη αυτή Ελληνίδα γεννήθηκε στις Αμύκλες Σπάρτης, όμως από νωρίς μετακόμισε στην Αθήνα. Εγινε εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Με όχημα το μόντελινγκ μάλιστα μπόρεσε και σπούδασε μόνη της Ιστορία της Τέχνης στο πανεπιστήμιο “Ecole Du Louvre” του Παρισιού. Το 1999 δοκίμασε την τύχη της και στην υποκριτική. Έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμης», «Το παιχνίδι της συγγνώμης», οι «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» και πολλές άλλες, ενώ έχει συμμετάσχει σε κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις. Στα προσωπικά της τώρα, τον Ιούλιο του 2006 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη.

Με αφορμή την επιστροφή της Τζίνα Αλιμόνου στα θεατρικά δρώμενα, θυμηθήκαμε μία παλαιότερη καυτή φωτογράφησή της!
Η Τζίνα μετά από δύο χρόνια αποχής από το χώρο της υποκριτικής, επιστρέφει δυναμικά στο χώρο του θεάτρου πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Έκτο πάτωμα».

Η πανέμορφη αυτή Ελληνίδα γεννήθηκε στις Αμύκλες Σπάρτης, όμως από νωρίς μετακόμισε στην Αθήνα. Εγινε εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Με όχημα το μόντελινγκ μάλιστα μπόρεσε και σπούδασε μόνη της Ιστορία της Τέχνης στο πανεπιστήμιο “Ecole Du Louvre” του Παρισιού. Το 1999 δοκίμασε την τύχη της και στην υποκριτική. Έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμης», «Το παιχνίδι της συγγνώμης», οι «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» και πολλές άλλες, ενώ έχει συμμετάσχει σε κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις.
Στα προσωπικά της τώρα, τον Ιούλιο του 2006 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη.