Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Την έντυσαν ξανθό κουνέλι

20.03.2012
Άνετα μπορείς να τη φανταστείς να σερβίρει σε Playboy club τον ίδιο τον Χιού Χέφνερ! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφήθηκε σαν ροζ κουνελάκι και μίλησε στο περιοδικό Adore της εφημερίδας «Μακεδονία» για τη συμμετοχή της στο «Dancing οn ice» και το νέο της έρωτα. Ατάκες από τη συνέντευξη: - «Υπάρχει ένα κομμάτι της δημοσιότητας που δε μου αρέσει καθόλου. Το να με φωνάζουν με το όνομά μου στο δρόμο, όμως, είναι υπέροχο», - «Κάνε ένα πείραμα: Κοίτα ένα σημάδι στον τοίχο αρκετή ώρα, θα δεις ότι αυτό μεγαλώνει, πράγμα που σημαίνει πως όσο το κοιτάζεις αυτό μεγεθύνεται.... Τα δύο πράγματα που βοήθησαν πολύ να ορθοποδήσω ήταν η δημιουργία της μπάντας και το Dancing οn ice». - «Είμαι ερωτευμένη, αλλά το κρύβω καλά!» - «Μου έχει τύχει να προχωράω στο δρόμο με το φίλο μου και να έρχεται ένα ζευγάρι από την αντίθετη πλευρά. Η τύπισσα κοιτούσε και φλέρταρε με τον δικό μου. Ε, όπως περνούσε την έπιασα από το μαλλί. Δεν κρατιέμαι εγώ με αυτά». ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ με ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΛΛΙ

Άνετα μπορείς να τη φανταστείς να σερβίρει σε Playboy club τον ίδιο τον Χιού Χέφνερ! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφήθηκε σαν ροζ κουνελάκι και μίλησε στο περιοδικό Adore της εφημερίδας «Μακεδονία» για τη συμμετοχή της στο «Dancing οn ice» και το νέο της έρωτα.

Ατάκες από τη συνέντευξη:

- «Υπάρχει ένα κομμάτι της δημοσιότητας που δε μου αρέσει καθόλου. Το να με φωνάζουν με το όνομά μου στο δρόμο, όμως, είναι υπέροχο»,

- «Κάνε ένα πείραμα: Κοίτα ένα σημάδι στον τοίχο αρκετή ώρα, θα δεις ότι αυτό μεγαλώνει, πράγμα που σημαίνει πως όσο το κοιτάζεις αυτό μεγεθύνεται.... Τα δύο πράγματα που βοήθησαν πολύ να ορθοποδήσω ήταν η δημιουργία της μπάντας και το Dancing οn ice».

- «Είμαι ερωτευμένη, αλλά το κρύβω καλά!»

- «Μου έχει τύχει να προχωράω στο δρόμο με το φίλο μου και να έρχεται ένα ζευγάρι από την αντίθετη πλευρά. Η τύπισσα κοιτούσε και φλέρταρε με τον δικό μου. Ε, όπως περνούσε την έπιασα από το μαλλί. Δεν κρατιέμαι εγώ με αυτά».

ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ με ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΛΛΙ