Το μωρό από την Κύπρο που θα σας... στοιχειώσει

20.03.2012
Είναι κυπριακής καταγωγής, γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός ανάμεσα στο Cape Town και στο Μπόλιγουντ [Βομβάη]. Ο λόγος για την 24χρονη Γκαμπριέλα Δημητριάδη (Gabriella Demetriades) που έχει πάρει τα μυαλά χιλιάδων ανδρών με τις προκλητικές της φωτογραφίες! Πρόσφατα μάλιστα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «FHM» της Νότιας Αφρικής, το οποίο μάλιστα την έχει αναδείξει ως μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο. Η πανέμορφη Γκαμπριέλα δουλεύει ως μοντέλο από τα 16 της χρόνια, ενώ είναι πολύ προκομμένη κοπέλα, καθώς μαζί με την κολλητή της φίλη διατηρούν μία εταιρεία μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων στο Kέιπ Τάουν. Τα κάλλη της Γκαμπριέλα πραγματικά δεν έχουν σύνορα. Το 2009 κέρδισε τον τίτλο της Μις Μπόλιγουντ και έκτοτε δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στην Ινδία στις ταινίες και το μόντελινγκ!

Είναι κυπριακής καταγωγής, γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός ανάμεσα στο Cape Town και στο Μπόλιγουντ [Βομβάη].
Ο λόγος για την 24χρονη Γκαμπριέλα Δημητριάδη (Gabriella Demetriades) που έχει πάρει τα μυαλά χιλιάδων ανδρών με τις προκλητικές της φωτογραφίες!
Πρόσφατα μάλιστα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «FHM» της Νότιας Αφρικής, το οποίο μάλιστα την έχει αναδείξει ως μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.
Η πανέμορφη Γκαμπριέλα δουλεύει ως μοντέλο από τα 16 της χρόνια, ενώ είναι πολύ προκομμένη κοπέλα, καθώς μαζί με την κολλητή της φίλη διατηρούν μία εταιρεία μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων στο Kέιπ Τάουν.
Τα κάλλη της Γκαμπριέλα πραγματικά δεν έχουν σύνορα. Το 2009 κέρδισε τον τίτλο της Μις Μπόλιγουντ και έκτοτε δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στην Ινδία στις ταινίες και το μόντελινγκ!