Απαρηγόρητη η Ζέτα για την απώλειά της

21.03.2012
Απαρηγόρητη είναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου, καθώς ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγική απώλεια του αγαπημένου της κουνελιού. Η Beauty, το κουνελάκι της, το απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε της έξοδο, νυχτερινή η μη, δεν βρίσκεται πια στη ζωή και έκτοτε το γνωστό μοντέλο είναι βουτηγμένο σε βαρύ πένθος. «Ήμουν στην Κατερίνη για δουλειά και οι γονείς μου με ειδοποίησαν ότι η Beauty το κουνελάκι μου δεν είναι καλά. Όταν επέστρεψα στο σπίτι την πήρα αγκαλιά και μετά από λίγο άφησε πάνω μου την τελευταία της πνοή. Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που την επόμενη ημέρα ξύπνησα με πυρετό» δήλωσε η Ζέτα Θεοδωροπούλου. Ευτυχώς, τις δύσκολες αυτές ώρες βρίσκεται στο πλευρό της ο σύντροφός της που στην προσπάθειά του να την παρηγορήσει και να καλύψει το ανεκπλήρωτο κενό της Beauty, της έκανε δώρο ένα γιορκσάιρ σκυλάκι μόλις δύο μηνών. Η Ζέτα γεννήθηκε στην Αθήνα (δεν ξέρουμε ακριβώς πότε) και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε παιδαγωγικά και πήρε πτυχίο αγωγού προσχολικής ηλικίας, γι΄αυτό και αρχικά έκανε ιδιαίτερα σε παιδάκια. Ωστόσο γρήγορα την κέρδισε η σόουμπιζ. Μετά τη συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του Γιώργου Αλκαίου «Ετσι μεγάλωσα» και τον «Ομορφο Κόσμο το Πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα γι΄ αυτήν. Περιττό να πούμε πως έχει κάνει δεκάδες προκλητικά εξώφυλλα σε ανδρικά περιοδικά.

Απαρηγόρητη είναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου, καθώς ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγική απώλεια του αγαπημένου της κουνελιού.
Η Beauty, το κουνελάκι της, το απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε της έξοδο, νυχτερινή η μη, δεν βρίσκεται πια στη ζωή και έκτοτε το γνωστό μοντέλο είναι βουτηγμένο σε βαρύ πένθος. «Ήμουν στην Κατερίνη για δουλειά και οι γονείς μου με ειδοποίησαν ότι η Beauty το κουνελάκι μου δεν είναι καλά. Όταν επέστρεψα στο σπίτι την πήρα αγκαλιά και μετά από λίγο άφησε πάνω μου την τελευταία της πνοή. Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που την επόμενη ημέρα ξύπνησα με πυρετό» δήλωσε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.
Ευτυχώς, τις δύσκολες αυτές ώρες βρίσκεται στο πλευρό της ο σύντροφός της που στην προσπάθειά του να την παρηγορήσει και να καλύψει το ανεκπλήρωτο κενό της Beauty, της έκανε δώρο ένα γιορκσάιρ σκυλάκι μόλις δύο μηνών.

Η Ζέτα γεννήθηκε στην Αθήνα (δεν ξέρουμε ακριβώς πότε) και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε παιδαγωγικά και πήρε πτυχίο αγωγού προσχολικής ηλικίας, γι΄αυτό και αρχικά έκανε ιδιαίτερα σε παιδάκια. Ωστόσο γρήγορα την κέρδισε η σόουμπιζ. Μετά τη συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του Γιώργου Αλκαίου «Ετσι μεγάλωσα» και τον «Ομορφο Κόσμο το Πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα γι΄ αυτήν.
Περιττό να πούμε πως έχει κάνει δεκάδες προκλητικά εξώφυλλα σε ανδρικά περιοδικά.