Η πορνοστάρ Τζίνα Λιν ξέφυγε τελείως

22.03.2012
Στιγμές μεγάλης δόξας ζει η διεθνούς εμβέλειας πορνοστάρ Τζίνα Λιν (Gina Lynn), μετά τη φωτογράφησή της για το αμερικανικό Penthouse σε άκρως ακατάλληλες πόζες! Η Τζίνα Λιν γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1974 στο Πουέρτο Ρίκο. Το ντεμπούτο της στην πορνοβιομηχανία το έκανε το 2001 και μέχρι σήμερα -όπως φαντάζεστε- έχει πρωταγωνιστήσει σε άπειρες ταινίες... για ενήλικα μάτια. Οι δουλειές της πήγαν τόσο καλά που κατάφερε να κάνει και το δικό της στούντιο παραγωγής ταινιών, το Gina Lynn Productions. Αν δεν έχετε δει την Τζίνα επί το έργον, μπορεί να τη θυμάστε από το videoclip του Eminem «Superman» ή ένα ρόλο στρίπερ που είχε στη σειρά «The Sopranos».

Στιγμές μεγάλης δόξας ζει η διεθνούς εμβέλειας πορνοστάρ Τζίνα Λιν (Gina Lynn), μετά τη φωτογράφησή της για το αμερικανικό Penthouse σε άκρως ακατάλληλες πόζες!
Η Τζίνα Λιν γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1974 στο Πουέρτο Ρίκο. Το ντεμπούτο της στην πορνοβιομηχανία το έκανε το 2001 και μέχρι σήμερα -όπως φαντάζεστε- έχει πρωταγωνιστήσει σε άπειρες ταινίες... για ενήλικα μάτια. Οι δουλειές της πήγαν τόσο καλά που κατάφερε να κάνει και το δικό της στούντιο παραγωγής ταινιών, το Gina Lynn Productions.
Αν δεν έχετε δει την Τζίνα επί το έργον, μπορεί να τη θυμάστε από το videoclip του Eminem «Superman» ή ένα ρόλο στρίπερ που είχε στη σειρά «The Sopranos».