Και η Μπρέντα έχει περπατήσει στο Λιβάδι

23.03.2012
Kαι όμως! Και η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς, κατά κόσμον Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty), έχει κάνει και αυτή ένα πέρασμα από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»! Πιο συγκεκριμένα στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών επιλέχθηκε στην οντισιόν της σειράς και υποδύθηκε τη μικρή Τζένι Γουάιλντερ (Jenny Wilder) στην επιτυχημένη σειρά του ‘80. Η πρόωρη αυτή δόξα φαίνεται πως έκανε τα μυαλά της να πάρουν … αέρα, γι΄ αυτό και στις επόμενες δουλειές της ήταν πολύ «βεντέτα» και είχε τον τίτλο της πιο αντιπαθητικής συναδέλφου στα πλατό. Η «περίεργη» Σάνον γεννήθηκε στις 12 Απριλίου του 1971 και σήμερα είναι παντρεμένη με τον Κουρτ Ισβαριένκο (Kurt Iswarienko - πρόκειται για τον τρίτο της γάμο). Ακολουθώντας τη μόδα της εποχής, δεν θα μπορούσε παρά να πρωταγωνιστήσει στο προσωπικό της ριάλιτι που θα προβληθεί από την αμερικανική τηλεόραση μέσα στο 2012. Ο τίτλος του είναι «Shannen Says», ενώ αποσπάσματα του γάμου της –που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2011- βιντεοσκοπήθηκαν για το φινάλε του.

Kαι όμως! Και η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς, κατά κόσμον Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty), έχει κάνει και αυτή ένα πέρασμα από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»!
Πιο συγκεκριμένα στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών επιλέχθηκε στην οντισιόν της σειράς και υποδύθηκε τη μικρή Τζένι Γουάιλντερ (Jenny Wilder) στην επιτυχημένη σειρά του ‘80.

Η πρόωρη αυτή δόξα φαίνεται πως έκανε τα μυαλά της να πάρουν … αέρα, γι΄ αυτό και στις επόμενες δουλειές της ήταν πολύ «βεντέτα» και είχε τον τίτλο της πιο αντιπαθητικής συναδέλφου στα πλατό.

Η «περίεργη» Σάνον γεννήθηκε στις 12 Απριλίου του 1971 και σήμερα είναι παντρεμένη με τον Κουρτ Ισβαριένκο (Kurt Iswarienko - πρόκειται για τον τρίτο της γάμο). Ακολουθώντας τη μόδα της εποχής, δεν θα μπορούσε παρά να πρωταγωνιστήσει στο προσωπικό της ριάλιτι που θα προβληθεί από την αμερικανική τηλεόραση μέσα στο 2012. Ο τίτλος του είναι «Shannen Says», ενώ αποσπάσματα του γάμου της –που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2011- βιντεοσκοπήθηκαν για το φινάλε του.