Η Βάσω Βιλλέγας μας... έκαψε!

02.04.2012
Η Βάσω Βιλλέγας είναι αναμφίβολα μία από τις πιο καυτές παρουσίες στην Ελλάδα. Η εξωτική της ομορφιά οφείλεται στην καταγωγή της από τη Βενεζουέλα. Στα τρία της ωστόσο χρόνια ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα ευελπιστώντας πως θα δουν εδώ μία… άσπρη μέρα. Και είδαν… καθώς η Βάσω από μικρή ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό και το ταλέντο της ήταν τέτοιο που έχει προτάσεις να πάει ακόμη και στην Ισπανία να διδάξει σε μεγάλες σχολές. Έγινε ευρύτερα γνωστή από το Next Top Model, σόου από το οποίο μολονότι έφυγε νωρίς, άφησε ανεξίτηλο το… χνάρι της. Ακολούθως έλαβε μέρος και στα Playmate 2011, ασχολήθηκε εκτενώς με το μόντελινγκ και προκάλεσε αίσθηση για την αδυναμία της στους ποδοσφαιριστές. Ο Σάββας Γκέντζογλου και ο Σωτήρης Νίνης είναι δύο μόνο από τους μεγάλους έρωτές της….

Η Βάσω Βιλλέγας είναι αναμφίβολα μία από τις πιο καυτές παρουσίες στην Ελλάδα. Η εξωτική της ομορφιά οφείλεται στην καταγωγή της από τη Βενεζουέλα. Στα τρία της ωστόσο χρόνια ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα ευελπιστώντας πως θα δουν εδώ μία… άσπρη μέρα.
Και είδαν… καθώς η Βάσω από μικρή ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό και το ταλέντο της ήταν τέτοιο που έχει προτάσεις να πάει ακόμη και στην Ισπανία να διδάξει σε μεγάλες σχολές. Έγινε ευρύτερα γνωστή από το Next Top Model, σόου από το οποίο μολονότι έφυγε νωρίς, άφησε ανεξίτηλο το… χνάρι της. Ακολούθως έλαβε μέρος και στα Playmate 2011, ασχολήθηκε εκτενώς με το μόντελινγκ και προκάλεσε αίσθηση για την αδυναμία της στους ποδοσφαιριστές. Ο Σάββας Γκέντζογλου και ο Σωτήρης Νίνης είναι δύο μόνο από τους μεγάλους έρωτές της….