Άντζη Σαμίου: Εκεί που καίγεται πολύ... γυμνή!

06.04.2012
Η Αντζυ Σαμίου μπορεί να περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ΔΕΗ σύντομα θα της κόψει το ρεύμα επειδή δεν πλήρωσε το χαράτσι, όμως στις παλιές καλές εποχές που «άνθιζε» στις νυχτερινές πίστες έκανε κάποιες πολύ ωραίες ολόγυμνες φωτογραφήσεις. Στις φωτογραφήσεις αυτές τίποτα δεν παραπέμπει στην σημερινή Αντζυ Σαμίου που βαθιά πολιτικοποιημένη κάνει τρανταχτές δηλώσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Twitter και Facebook) και δε διστάζει ακόμη και να σταθεί αντιμέτωπη με βουλευτές και πρώην υπουργούς (βλ. Άδωνη Γεωργιάδη).

Η Αντζυ Σαμίου μπορεί να περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ΔΕΗ σύντομα θα της κόψει το ρεύμα επειδή δεν πλήρωσε το χαράτσι, όμως στις παλιές καλές εποχές που «άνθιζε» στις νυχτερινές πίστες έκανε κάποιες πολύ ωραίες ολόγυμνες φωτογραφήσεις.

Στις φωτογραφήσεις αυτές τίποτα δεν παραπέμπει στην 42χρονη σήμερα Αντζυ Σαμίου που βαθιά πολιτικοποιημένη κάνει τρανταχτές δηλώσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Twitter και Facebook) και δε διστάζει ακόμη και να σταθεί αντιμέτωπη με βουλευτές και πρώην υπουργούς (βλ. Άδωνη Γεωργιάδη).