Έκανε τατουάζ τη ζαρτιέρα της

09.04.2012
Η «βυζίτσιους» Κέιτι «Τζόρνταν» Πράις (Katie Jordan Price) έκανε νέο τατουάζ και έσπευσε να το βάλει στο twitter της. Πρόκειται για μια ... ζαρτιέρα, η οποία θα κοσμεί πλέον το όχι και τόσο ακριβοθώρητο μπουτάκι του 33χρονου μοντέλου. Η Κέιτι λάνσαρε πρόσφατα δική της σειρά εσωρούχων και ίσως η ζαρτιέρα τατουάζ να σχετίζεται με την προώθηση αυτής της νέας επιχειρηματικής της δραστηριότητας. Με σήμα κατατεθέν το εξωπραγματικό στήθος (μέγεθος DD), εκτός από τη συγγραφή βιβλίων και τις γυμνές φωτογραφήσεις, η «πλαστική» καλλονή ασχολείται με την ανατροφή των 3 παιδιών της και το ριάλιτι «Signed by Katie Price», όπου προσπαθεί να ανακαλύψει τον επόμενο εαυτό της… την επόμενη «Κέιτι Πράις». Έγινε γνωστή ως το Κορίτσι της Σελίδας 3 της Sun και εκτός από τα αμέτρητα προκλητικά εξώφυλλα σε FHM, Maxim, Esquire και Loaded, κατέχει το ρεκόρ φωτογράφησης στην ειδική έκδοση του Playboy Book of Lingerie. Την ίδια στιγμή, στη βιβλιοθήκη της μετράει τέσσερις αυτοβιογραφίες και επτά μυθιστορήματα.

Η «βυζίτσιους» Κέιτι «Τζόρνταν» Πράις (Katie Jordan Price) έκανε νέο τατουάζ και έσπευσε να το βάλει στο twitter της. Πρόκειται για μια ... ζαρτιέρα, η οποία θα κοσμεί πλέον το όχι και τόσο ακριβοθώρητο μπουτάκι του 33χρονου μοντέλου. Η Κέιτι με σήμα κατατεθέν το εξωπραγματικό στήθος (μέγεθος DD), εκτός από τη συγγραφή βιβλίων και τις γυμνές φωτογραφήσεις, ασχολείται με την ανατροφή των 3 παιδιών της και το ριάλιτι «Signed by Katie Price», όπου προσπαθεί να ανακαλύψει τον επόμενο εαυτό της… την επόμενη «Κέιτι Πράις». Έγινε γνωστή ως το Κορίτσι της Σελίδας 3 της Sun και εκτός από τα αμέτρητα προκλητικά εξώφυλλα σε FHM, Maxim, Esquire και Loaded, κατέχει το ρεκόρ φωτογράφησης στην ειδική έκδοση του Playboy Book of Lingerie. Την ίδια στιγμή, στη βιβλιοθήκη της μετράει τέσσερις αυτοβιογραφίες και επτά μυθιστορήματα.

Η Κέιτι λάνσαρε πρόσφατα δική της σειρά εσωρούχων και ίσως η ζαρτιέρα τατουάζ να σχετίζεται με την προώθηση αυτής της νέας επιχειρηματικής της δραστηριότητας.