Ένας πίθηκος «χουφτώνει» ξανθιά καλλονή

17.04.2012
Στον πλανήτη των πιθήκων ... Τι άλλο θα δούμε πια! Το Maxim έχει εξαντλήσει τις δημιουργικές του ιδέες και επιστράτευσε τριχωτούς πίθηκους και μπανάνες για να φωτογραφήσει την 33χρονη Καναδο-Σουηδή ηθοποιό και μοντέλο Μαλίν Άκερμαν (Malin Akerman). Η ξανθιά καλλονή είναι ένα όνομα που εμφανίζεται συχνά στις λίστες των όμορφων και επιτυχημένων του Χόλιγουντ. Γεννήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και έχει σπουδάσει ψυχολογία. Την εκτιμήσαμε στην ταινία The Heartbreak Kid, ενώ είναι και frontwoman του ροκ συγκροτήματος The Petalstones, στο οποίο συμμετέχει και ο σύζυγός της. Άλλες ταινίες της: Τhe Skulls, The Circle, The Utopian Society, Harold & Kumar Go to White Castle, The Brothers Solomon, Heavy Petting, 27 Dresses, Watchmen, The Proposal.

Στον πλανήτη των πιθήκων ... Τι άλλο θα δούμε πια! Το Maxim έχει εξαντλήσει τις δημιουργικές του ιδέες και επιστράτευσε τριχωτούς πίθηκους και μπανάνες για να φωτογραφήσει την 33χρονη Καναδο-Σουηδή ηθοποιό και μοντέλο Μαλίν Άκερμαν (Malin Akerman). Η ξανθιά καλλονή είναι ένα όνομα που εμφανίζεται συχνά στις λίστες των όμορφων και επιτυχημένων του Χόλιγουντ. Γεννήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και έχει σπουδάσει ψυχολογία. Την εκτιμήσαμε στην ταινία The Heartbreak Kid, ενώ είναι και frontwoman του ροκ συγκροτήματος The Petalstones, στο οποίο συμμετέχει και ο σύζυγός της.
Άλλες ταινίες της: Τhe Skulls, The Circle, The Utopian Society, Harold & Kumar Go to White Castle, The Brothers Solomon, Heavy Petting, 27 Dresses, Watchmen, The Proposal.