Η Κάμερον σε παλιά γυμνή φωτογράφηση

19.04.2012
Μπορεί να πάτησε τα 40, ωστόσο εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς! Ο λόγος για την Κάμερον Ντίαζ της οποίας ξεθάψαμε παλιές γυμνές φωτογραφίες και θυμηθήκαμε για ποιο λόγο οι θαυμαστές της έπιναν και πίνουν νερό στο όνομά της. Μπήκε στα άγρια νερά του μόντελινγκ στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών και υπέγραψε συμβόλαια με εταιρείες- μεγαθήρια, όπως την Levi’s και την Seventeen. Αργότερα, στη δεκαετία του ’90 η καριέρα της εκτοξεύτηκε με ταινίες όπως η «Μάσκα» (στην οποία πρωταγωνίστησε όντας 21 ετών), «Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη», και «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου». Έκτοτε κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί σε μεγάλες παραγωγές, δίπλα στα πιο ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ.

Μπορεί να πάτησε τα 40, ωστόσο εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς! Ο λόγος για την Κάμερον Ντίαζ της οποίας ξεθάψαμε παλιές γυμνές φωτογραφίες και θυμηθήκαμε για ποιο λόγο οι θαυμαστές της έπιναν και πίνουν νερό στο όνομά της.

Μπήκε στα άγρια νερά του μόντελινγκ στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών και υπέγραψε συμβόλαια με εταιρείες- μεγαθήρια, όπως την Levi’s και την Seventeen. Αργότερα, στη δεκαετία του ’90 η καριέρα της εκτοξεύτηκε με ταινίες όπως η «Μάσκα» (στην οποία πρωταγωνίστησε όντας 21 ετών), «Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη», και «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου». Έκτοτε κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί σε μεγάλες παραγωγές, δίπλα στα πιο ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ.