Γνωστός δερματολόγος: «Η Κάρλα Μπρούνι μοιάζει με μαϊμού!»

23.04.2012
Τέσσερα χρόνια κυρία Σαρκοζί και στη μάχη της να νικήσει το χρόνο... σήμερα δεν αναγνωρίζεται ! Οι πρόσφατες φωτογραφίες της 44χρονης Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) έχουν κάνει τραγική εντύπωση σε διάσημους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς ανά τον κόσμο. Η Γαλλο-Ιταλίδα καλλονή που σάρωσε ως μοντέλο τις πιο γνωστές πασαρέλες διεθνώς, δεν θυμίζει τη φυσικά όμορφη γυναίκα που παντρεύτηκε ο Σαρκοζί πριν 4 χρόνια. Γνωστός δερματολόγος από το Λος Άντζελες, ο Dr Ben Behnam, δήλωσε στη Daily Mail: «Η Carla έχει κάνει κατάχρηση του μπότοξ, γι’ αυτό έχει συνέχεια ένα έκπληκτο βλέμμα και μοιάζει με μαϊμού. Φαίνεται σαν να έχει κάνει Radiesse, μια θεραπεία ενάντια στις ρυτίδες, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι φυσικά». Και ο διάσημος Βρετανός πλαστικός χειρουργός Dr Alex Karidis έσπευσε να δηλώσει ότι πριν ένα χρόνο η Κάρλα έδειχνε όλα τα δείγματα της κλασικής μανίας με τις επεμβάσεις "γεμίσματος" ρυτίδων και μπότοξ: «Οι μικρές σκιές που μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει κάτω από τη μύτη της είναι αποτέλεσμα πολλών ενέσεων, που έχει κάνει για να ξεφορτωθεί τις ρυτίδες ανάμεσα στα χείλη και τη μύτη.»

Τέσσερα χρόνια κυρία Σαρκοζί και στη μάχη της να νικήσει το χρόνο... σήμερα δεν αναγνωρίζεται ! Οι πρόσφατες φωτογραφίες της 44χρονης Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) έχουν κάνει τραγική εντύπωση σε διάσημους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς ανά τον κόσμο.

Η Γαλλο-Ιταλίδα καλλονή που σάρωσε ως μοντέλο τις πιο γνωστές πασαρέλες διεθνώς,
δεν θυμίζει τη φυσικά όμορφη γυναίκα που παντρεύτηκε ο Σαρκοζί πριν 4 χρόνια. Γνωστός δερματολόγος από το Λος Άντζελες, ο Dr Ben Behnam, δήλωσε στη Daily Mail: «Η Carla έχει κάνει κατάχρηση του μπότοξ, γι’ αυτό έχει συνέχεια ένα έκπληκτο βλέμμα και μοιάζει με μαϊμού. Φαίνεται σαν να έχει κάνει Radiesse, μια θεραπεία ενάντια στις ρυτίδες, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι φυσικά».

Και ο διάσημος Βρετανός πλαστικός χειρουργός Dr Alex Karidis έσπευσε να δηλώσει ότι πριν ένα χρόνο η Κάρλα έδειχνε όλα τα δείγματα της κλασικής μανίας με τις επεμβάσεις "γεμίσματος" ρυτίδων και μπότοξ: «Οι μικρές σκιές που μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει κάτω από τη μύτη της είναι αποτέλεσμα πολλών ενέσεων, που έχει κάνει για να ξεφορτωθεί τις ρυτίδες ανάμεσα στα χείλη και τη μύτη.»