Η Αντριάνα εξακολουθεί να μας τρελαίνει!

27.04.2012
Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Τι και αν αυτή την περίοδο κυοφορεί το δεύτερο παιδάκι της και έχει πάρει λίγα κιλάκια, στο μυαλό όλων έχει καταγραφεί ως μία σέξι αιθέρια ύπαρξη. Απόδειξη η ασπρόμαυρη φωτογράφηση που πριν λίγα χρόνια είχε κάνει για λογαριασμό του ιταλικού Elle. Ο λόγος για την 30χρονη καυτή βραζιλιάνα Αντριάνα Λίμα (Andriana Lima), έναν από τους διασημότερους «αγγέλους» της Victoria Secret που από το 2009 είναι παντρεμένη με τον αστέρα του ΝΒΑ Μάρκο Γιάριτς (Marko Jaric) και έχουν ένα κοριτσάκι. Αίσθηση μάλιστα είχε προκαλέσει τότε η αποκάλυψη πως το νεαρό μοντέλο παντρεύτηκε αγνό και αμόλυντο, παρθένα δηλαδή!

Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Τι και αν αυτή την περίοδο κυοφορεί το δεύτερο παιδάκι της και έχει πάρει λίγα κιλάκια, στο μυαλό όλων έχει καταγραφεί ως μία σέξι αιθέρια ύπαρξη. Απόδειξη η ασπρόμαυρη φωτογράφηση που πριν λίγα χρόνια είχε κάνει για λογαριασμό του ιταλικού Elle.
Ο λόγος για την 30χρονη καυτή βραζιλιάνα Αντριάνα Λίμα (Andriana Lima), έναν από τους διασημότερους «αγγέλους» της Victoria Secret που από το 2009 είναι παντρεμένη με τον αστέρα του ΝΒΑ Μάρκο Γιάριτς (Marko Jaric) και έχουν ένα κοριτσάκι.

Αίσθηση μάλιστα είχε προκαλέσει τότε η αποκάλυψη πως το νεαρό μοντέλο παντρεύτηκε αγνό και αμόλυντο, παρθένα δηλαδή!