Ποια Ελληνίδα σαλπά-ρει για τις πιο σέξι του κόσμου;

02.05.2012
Όχι μόνο τους Ιρλανδούς, αλλά και την παγκόσμια σόουμπιζ φαίνεται πως έχει ξεμυαλίσει η Γεωργία Σάλπα (Georgia Salpa), καθώς το περιοδικό FHM την κάλεσε να φωτογραφηθεί για το τεύχος του Ιουνίου κατατάσσοντάς την στις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη! Η ελληνικής καταγωγής Γεωργία γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα από Ελληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα, στην ηλικία όμως των τεσσάρων μετακόμισε στην Ιρλανδία, όπου και μεγάλωσε. Η ίδια εξεπλάγη φοβερά και δεν μπορεί να πιστέψει την ένταξή της στη λίστα του FHM, που την παρομοιάζει στα δημοσιεύματά του ως ένα μείγμα Κιμ Καρντάσιαν και Μέγκαν Φοξ! Σας θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν για την Γεωργία όταν εμφανίστηκε στο βρετανικό Celebrity Big Brother. Έκτοτε η αναγνωρισιμότητά της εκτοξεύτηκε και όλα έγιναν πιο εύκολα. Φωτογραφήσεις, αφιερώματα, αλλά και καυτές εμφανίσεις έδιναν και έπαιρναν και σήμερα η 26χρονη Ελληνοϊρλανδέζα καλλονή θεωρείται από τις ακριβοπληρωμένες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το μόνο που μένει τώρα, είναι να δούμε πόσο ψηλά θα φτάσει η Γεωργία μας στη λίστα του περιοδικού!

Όχι μόνο τους Ιρλανδούς, αλλά και την παγκόσμια σόουμπιζ φαίνεται πως έχει ξεμυαλίσει η Γεωργία Σάλπα (Georgia Salpa), καθώς το περιοδικό FHM την κάλεσε να φωτογραφηθεί για το τεύχος του Ιουνίου κατατάσσοντάς την στις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη!
Η ελληνικής καταγωγής Γεωργία γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα από Ελληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα, στην ηλικία όμως των τεσσάρων μετακόμισε στην Ιρλανδία, όπου και μεγάλωσε.
Η ίδια εξεπλάγη φοβερά και δεν μπορεί να πιστέψει την ένταξή της στη λίστα του FHM, που την παρομοιάζει στα δημοσιεύματά του ως ένα μείγμα Κιμ Καρντάσιαν και Μέγκαν Φοξ!
Σας θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν για την Γεωργία όταν εμφανίστηκε στο βρετανικό Celebrity Big Brother. Έκτοτε η αναγνωρισιμότητά της εκτοξεύτηκε και όλα έγιναν πιο εύκολα. Φωτογραφήσεις, αφιερώματα, αλλά και καυτές εμφανίσεις έδιναν και έπαιρναν και σήμερα η 26χρονη Ελληνοϊρλανδέζα καλλονή θεωρείται από τις ακριβοπληρωμένες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Το μόνο που μένει τώρα, είναι να δούμε πόσο ψηλά θα φτάσει η Γεωργία μας στη λίστα του περιοδικού!