Η Κέιτ Άπτον χορεύει για τον «μπαμπάκα» της

02.05.2012
Έχει ξανακυκλοφορήσει βίντεο στο youtube με την κουκλάρα 19χρονη Κέιτ Άπτον (Kate Upton) να δείχνει τις χορευτικές της δυνατότητες... Σε αυτό το βίντεο, όμως, ο Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) πραγματικά έχει κάνει τέλεια δουλειά. Ο διάσημος φωτογράφος βιντεοσκόπησε τη μούσα του Sports Illustrated να χορεύει το κομμάτι «Cat Daddy» των The Rej3ctz‘s. Το μοντέλο από τη Φλόριντα πόζαρε για τον διάσημο φωτογράφο για μια σειρά ασπρόμαυρων σέξι φωτογραφιών, ενώ το βίντεο "ανέβηκε" στο vlog του Ρίτσαρντσον, «Terry TV». ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Έχει ξανακυκλοφορήσει βίντεο στο youtube με την κουκλάρα 19χρονη Κέιτ Άπτον (Kate Upton) να δείχνει τις χορευτικές της δυνατότητες... Σε αυτό το βίντεο, όμως, ο Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) πραγματικά έχει κάνει τέλεια δουλειά.

Ο διάσημος φωτογράφος βιντεοσκόπησε τη μούσα του Sports Illustrated να χορεύει το κομμάτι «Cat Daddy» των The Rej3ctz‘s.

Το μοντέλο από τη Φλόριντα πόζαρε για τον διάσημο φωτογράφο για μια σειρά ασπρόμαυρων σέξι φωτογραφιών, ενώ το βίντεο "ανέβηκε" στο vlog του Ρίτσαρντσον, «Terry TV».